woensdag 27 juli 2016

Platte slang voor dompelpomp

Oprolbare platte slang geschikt voor dompelpomp leegpompen van kelder, bouwplaats, zwembaden etc. PLATTE SLANG BLAUW 25MM PER MTR Voor 16. Middelzware blauw pvc slang voor lage druk water transport.


Vind dompelpomp slang op Marktplaats. Plaatsbesparende slangset met een flexibele stoffen slang en een roestvrij stalen slangklem om de slang aan te sluiten op een dompelpomp. Maximale rollengte m, te bestellen per meter mogelijk.


Materiaal PVC Toepassing op dompelpompen en lage druk watertransport. Hozelock - Tricoflat - platte afvoerslang - meter ( Ø mm). Sterke plat oprolbare slang geschikt voor alle dompelpomp klussen zowel in- en. De platte waterslangen hebben een bijzonder hoge kwaliteit die versterkt is met polyester. Deze platte pvc slangen zijn alleen geschikt voor het afvoeren van . Deze practische slang wordt gebruikt in combinatie met een brandkraan of waterpomp, en is gemaakt van weerbestendig materiaal.


Inclusief toebehoren bestaande uit: – 1meter plat oprolbare slang (mm) – Inox slangklem – PVC slangpilaar. De meter lange, hard slijtende en flexibele, hoge . Plat oprolbare en geplastificeerde PVC slang verstevigd met polyesterdraad Zeer licht en gemakkelijk hanteerbaar, slijtvast en bestand tegen chemische . De Tricoflat slang van Hozelock is een platte waterslang die u kunt gebruiken voor het afvoeren van water. De afvoerslang heeft een diameter van millimeter . Gebruik dan deze platoprolbare slang , ook wel dompelpomp slang genoemd! De platte slang heeft een diameter van 38mm en is geschikt voor een werkdruk . An ideal hose for pumping out dirty water from your flooded. Geperforeerde platte slang die een fijne besproeiing kan produceren en ook.


Bestel je Dompelpomp slang onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. Kärcher platte slang voor dompelpomp 2. Nog vragen over de slangen of dompelpompen neem gerust contact met ons op. Gardena Tuinslang Classic MM - Meter. Stevige, gewapende en drukbestendige slang. Slang en verloopstuk voor aansluiting op dompelpomp Marina of pompen met . Platte slang voor dompelpomp mm.


Zoekt u een brandweerslang, tuinslang of pe- slang , dan zal u ze hier vinden. Flexibele, platte slang set voor afwatering bij dompelpompen , 10m, . Slangen zijn er in veel soorten en maten. Wildkamp heeft een groot aanbod slangen met o. Een ruim assortiment Tuinslangen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Pomp besteld om mijn vijver leeg te pompen, meteen een 25mm platte slang bij . Ebare RVS vuilwater Dompelpomp , 230V, inclusief platte slang. De UW-4dompelpomp is zeer geschikt voor het verpompen van water met zand en. Vuilwater Dompelpomp met vaste vuildoorlaat.


Heb je een goede tuinslang of gieter nodig? Wil je de vijver op een makkelijke manier vullen? Of ben je op zoek naar een handige pomp om water weg te . Soort: Slang, Kleur van het product: . GARDENA heeft een breed assortiment slangkoppelingen. Vind het juiste slangstuk voor uw slang.


Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Onze dompelpompen zijn ideaal voor het leegpompen van ruimtes. De verstevigde waterpompslang en de zogenaamde platte slang.


Gegarandeerd de laagste prijs garantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts