donderdag 7 juli 2016

Pistoolkoffer

Bekijk de productvergelijking Vergelijk dit product . Een zeer degelijke sidearm koffer, voor de airsofter met een kleiner budget! Waidmann is gespecialiseerd in de verkoop van jacht-, outdoor- en hondenbenodigdheden voor de jager, wildbeheerder en hondenbezitters. Stevige pistoolkoffer perfect geschikt voor bv de Gamo p900. Deze en andere Overige accessoires koop je bij StaalOutdoor!


Pistool koffer Flambeau koop je bij Messen.

De specialist in luchtbuks, antieke vuurwapens en (zak)messen. Geschikt voor de schietsport kan dit m. Budgetvriendelijke pistoolkoffer afsluitbaar met twee hangsloten (sloten niet inbegrepen). Nette pistoolkoffer van Glock met ingedrukt logo van Glock.


Aan de binnenkant voorzien van noppenfoam tegen beschadigingen. Let op: Sluitingen zitten aan de zijkant! De pistool koffer is gemaakt van hoogwaardig . De koffer is zwart, gevuld met stevig noppenschuim en met goede . Sterk aluminium frame met deuk en krasbestendig zijpanelen .

Gemaakt van duurzaam aluminium profielen , vinyl buitenbekleding , en binnen in met ei krat schuim . When transporting multiple guns to and from the range it pays to protect . Beschikbaarheid in winkel: NU nog op voorraad (1). Afmeting buitenkant: 3x 2x Hmm ( 17×12xHinch ) Afmeting binnenkant: 3x 2x Hmm ( 17×8xHinch ) . Zeer handige pistoolkoffer van 101INC. De buitenzijde van deze pistoolkoffer is hard kunststof. U kan kiezen uit een ruime keuze kwalitatieve schoenen, kleding, . De binnenzijde is voorzien van pre-cut schuim.


Deze handige kleine pistoolkoffer met de afmeting van 22. NL bied een groot assortiment kleding en accessoires. Walther aluminium pistoolkoffer nergens goedkoper normaal €6- en nu laatste paar stuks wegens verandering assortiment voor €3- walther . Zwarte hard kunststof pistoolkoffer van Wings Military and Tactical Gear. Met grijze schuimnoppenvoering binnenin.


Schokvast en voorzien van schuim dat je zelf op maat kunt maken! Deze koffers voor handvuurwapens zijn gemaakt van sterk, extra dik polypropyleen en hebben van binnen extra dik Schuimpolyester. Zeer netjes afgewerkt stevig kunststof koffer voor pistolen.


De schuifsloten bevatten gaten voor het . Met cijfersloten en normale sluitingen messing scharnieren en noppenschuim inwendig.

Voorzien van zelf instelbare cijfercombinatie. Materiaal: Aluminium frame met kunststof doppen en handvat Details: binnenvoering . Ah 1x Oplader 1x Koffer 1x DCL510N Lamp (wordt er los bijgeleverd)Bijzonder kenmerken:Krachtige 18 . Je kunt het pistool klemmen tussen het huidige schuim, of je kunt schuim blokjes er uit . Deze pistoolkoffer van GunSafe is geschikt voor pistolen. Laatst een aluminium koffer gekocht om mijn pistolen in te kunnen vervoeren.


Het binnenwerk heb ik er helemaal uitgehaald om een nieuwe . Extra lange pistoolkoffer voor de langere luchtpistolen. Uitgevoerd met cijfersloten en oogjes voor een hangslot (niet meegeleverd). Deze speciale pistoolkoffer van GunSafe is geschikt voor pistolen.


Handige koffer voor het opbergen en transporteren van het handpistool en zijn toebehoren. De one stop shop met werkplaats, binnen- en buitenschietbaan. Vanguard staat bekend om zijn hoge prijs kwaliteit.


Wij hebben alles voor uw AEG, Sniper of HPA Airsoft apparaat. Controleer de spelling van uw zoekterm. Te koop aangeboden wegens inkrimpen hobby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts