maandag 11 juli 2016

Kruidvat wrattenpen

De wrattenpen is een afsluitbare pen met kwastje en ml wrattencollodion. Met de Wartner PRO Wrattenpen verwijder je effectief gewone wratten en voetwratten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Een medisch hulpmiddel ter behandeling van gewone wratten. Wortie Wratten Voetwratten Verwijderaar. Wratten pijnloos verwijderen met een wrattenpen of wrattenstick.


Dit komt meestal doordat er aan de wrattenpen of wrattenstick salicylzuur is toegevoegd. Mijn dochter heeft een wrat op haar vinger, wrat heeft een doorsnede van ongeveer cm en is best hoog. De huisarts wil dit niet behandelen . De gel in de Wrattenpen is zeer geconcentreerd zodat deze druppel per druppel op de wrat aangebracht dient te worden totdat het gehele oppervlak van de . Moeder Karlijn laat samen met haar zoon Vigo zien hoe je gemakkelijk en pijnloos met een.


Wartner Wrattenpen verwijdert wratten op een snelle en efficiënte manier. Dankzij zijn innovatieve formule met . Formule W wrattenpen is een effectieve aanstipmethode. Wanneer mag de Wrattenpen niet gebruikt worden?


Kunnen er littekens ontstaan na gebruik van de Wrattenpen ? Vergelijk meer EHBO-producten aanbiedingen op . Kruidvat Wrattenpen folder aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts