maandag 18 juli 2016

Ketting voor industriele lamp

Om zware industriële lampen op te hangen (met een gewicht van meer dan 5kg) is . Ekooldraad lampen , de hoogste kwaliteit op FOIR. Lampenketting waarmee je een hanglamp kunt ophangen. Zwarte en witte ketting , grote schakels, messing ketting en meer! Voor sterke industriële kettingen zit u bij deze webwinkel goed.


Deze degelijke industriële kettingen zorgen ervoor dat uw lamp of meubel goed vast zit. Specialist in kettingen , EU gecertificeerd. Groot assortiment ketting om te hijsen, te verbinden of iets aan op te hangen. Kettingonderdelen in alle maten, zoals . Echter een mooie industriële hanglamp hoort natuurlijk met een authentieke ketting aan het plafond te worden bevestigd. Grote en unieke collectie stoere lampen in industriële, landelijke en klassieke stijl.


Industriële hanglamp met ketting kopen? May Ik heb een foto toegevoegd van een industriele lamp die ik wil ophangen. Trackbacks zijn gesloten, maar je kan een reactie plaatsen. Voor stoere industriële hanglampen gaat u naar Verlichting-webshop. Een groot aanbod industriële verlichting met jaar garantie ! De goedkoopste industriële design hanglamp voor op kantoor, woonkamer van Nederland.


Alles direct uit voorraad leverbaar. Voorzien van nieuwe fitting, bekabeling en ketting. Vintage industriele lamp met ketting en zwarte kapNieuw elektrisch bedraad 5mMet ketting 1mDiameter = 45cmHoogte = 60cm. Jan De schakelketting , het stalen plafondkapje en de glanzende taupe achtige kleur. Stoere en robuuste industriele hanglamp.


Groot en stoer, zoals een industriele hanglamp hoort te . Deze lamp heeft een beton kleur met aan de onderzijde een matte glasplaat. Nieuwe hanglampen naar industrieel model in een warme grijstint. Handig om te weten: de ketting is 1cm. Fraaie detailstempel nog op de lamp.


Optioneel: ketting antraciet ca 120cm. Witte- industrie - lamp -80cm-met- ketting -en-silver. Wij hebben een industriële lamp gekocht. Zeer fraaie hanglamp in een vertrouwde en kenmerkende industriele stijl vormgegeven.


Hanglamp bick mat grijs met hout accent aan ketting 52cm. Het glaswerk wordt om de lichtbron geplaatst wat er erg sierlijk uitziet. Een industriële lamp vindt u op Verlichting- webshop. De webshop voor uw verlichting online.


Deze robuuste metalen hanglamp met glasplaat heeft een lekker stoer en industrieel uiterlijk. Bent u op zoek naar een industriële hanglamp ? Deze hanglamp pendel koper industrieel ketting 300mm is ideaal voor de verlichting van uw eetkamer of salon. Hele stoere industriele metalen lamp inclusief kettingnieuwe fitting en bedrading doorsnede cmhoogte kap cmlengte ketting inclusief kap cmprijs 795 . Algemeen Een prachtige lamp die de sfeer uitademt die u zo graag wilt creëren in uw woonkamer, eetkamer of misschien op kantoor.


Bestel de Gunner hanglamp, ketting op Lampgigant. Bekijk ons verrassende assortiment en bestel eenvoudig online. Het ophangsysteem van de lamp is met een zwarte ketting. Deze industriele lamp heeft een Efitting waar maximaal 75W in kan. Jun De afmetingen zijn 70cm hoog en een doorsnede van 56cm.


De meeste lampen in de industriële woning zijn gemaakt van metaal. Vaak hangen de industriële hanglampen aan een stevige ketting waardoor de lampen een . Tafellamp ketting stoer industrieel met een authentieke uitstraling. Het armatuur is van een metalen ketting en grof afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts