vrijdag 8 juli 2016

Kabeldoorvoerdoppen

Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Multi Meubel vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Professionele kabeldoorvoerdop in diameter van cm. Leverbaar in de kleuren zwart, wit of aluminium.


Breng uw kabels centraal door onder het werkblad.

Wordt u ook gek van die kabel-spaghetti? Wij hebben alles voor goed kabelmanagement! Vertel ons wat u wilt en u krijgt een aanbieding specifiek voor u! Kabeldoorvoerdop - monteren in bureaublad. Uw werkplek kabelmanagent op orde met deze kabeldoorvoerdop.


Een groot assortiment kunststof kabeldoorvoerdozen of bladdoorvoeren. Kunststof 3-delig, Uit voorraad leverbaar in . Hiermee werkt u uw bureau netjes af met multifunctionele kabeldoorvoeren.

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland. De kabeldoorvoerdoppen zijn leverbaar in drie verschillende kleuren uit voorraad. Haalt kabels uit het zicht van de . Met deze kabeldoorvoerdop kunt u kabels eenvoudig via één punt naar de onderzijde van het bureau leiden. Er wordt een opening in uw bureau, tafel of kast . Heb je vragen of wil je meer weten over dit product?


Afmeting: (HxBxD) Verstelbaar: nee. Een stalen kabel doorvoerdop met een kunststof kabeldoorvoerdop voor in het bureau is geschikt voor het wegwerken van allerlei kabels. Eenvoudige montage in het werkblad.


Kabels kunnen op een eenvoudige manier door het blad worden geleid. In het midden geplaatst in het bovenblad Ten behoeve van de doorvoer van uw kabels door het bureaublad van monitor naar desktop Kleur zwart Gemonteerd . Bekijk alle product informatie hier! Materialen worden ongemonteerd geleverd. Montage en inhuizing op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs van.


Ideaal voor het netjes wegwerken van de diverse kabels. Deze kabeldoorvoerdoppen zijn te leveren in. Boorgat of 80mm, 3-delig in de kleuren zwart, wit , lichtgrijs en zilver leverbaar.

Direct uit voorraad leverbaar en gratis . BCI is uw partner en totaalleverancier voor primair onderwijs, kinderopvang, voortgezet onderwijs, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en welzijnsector. Dop voor in het midden vann het bovenblad Ten behoeve van de doorvoer van uw kabels door het bureaublad Standaard in het blad meegeleverd bij bestelling. Deze ronde kabeldoorvoerdoppen zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof, met een doorsnede van 63mm en voorzien van een afneembaar deksel. Kies voor een ergonomisch bureau van Huislijn. DEKAS kantoorservice levert vanuit eigen voorraad.


Al uw losse kabels kunt u hier door geleiden. Topcentre kan er eenvoudig uit (en weer in) om stekkers door . Gemakkelijk te plaatsen in uw eigen bureau. Meerprijs per paneel uitgevoerd met Knopen en lijnen € 60. Wilt u uw kabels netjes door het bureau wegwerken?


Werk dit af met de kabeldoorvoerdop van DMF. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Hier vind u alles om uw kabels netjes weg te werken.


Ons advies: Met deze doorvoerdop heb je een nette manier om je kabels door het blad te voeren. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. In zwart en aluminium kleur leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts