dinsdag 3 oktober 2017

Vloertrekker met steel

Deze kwalitatieve Sorbo vloertrekker maakt het droogtrekken van de vloer heel gemakkelijk. Gebruik de Sorbo vloertrekker voor het gemakkelijk droogtrekken van de vloer. Deze trekker heeft een breedte van . Met zijn dubbele rubberen lip trekt deze vloertrekker water en vuil van tegels en stenen vloeren af. De steel is verstelbaar van tot 1cm.


Vikan, Full colour hygiëne vloertrekker , flexibele nek, 50cm, wit.

Deze set is bijzonder praktisch: deze handige vloertrekker maakt deel uit van het Click System. Simpel: op de steel steken, vastklikken, en je kunt aan de slag! Voor een streeploos schoon resultaat.


Vloertrekker met bevestigingssysteem van de steel. Met zwart schuimrubber om uw vloer droog te trekken. Deze vloertrekker heeft een metalen frame waarin een steel bevestigd kan worden en heeft een breedte van cm.


Het synthetische rubber zorgt ervoor dat u . Ontdek ons ruime aanbod van Wateraftrekkers. Een vloertrekker helpt u uw vloer snel en makkelijk te drogen, dit kan veel.

Bestel uw vloertrekker bij Megatip. U bevestigt de vloertrekker aan een steel en kunt direct aan de slag. Tevens is de vloerwisser geschikt voor het afwerken en reinigen van de vloer. De vloertrekker heeft een kunststof frame en een rubber met een uitlengte van.


De trekker is voorzien van een waterrand en is geschikt voor een steel met een . Jumbo rvs vloertrekker 100cm met steel. Open Lobby Dustpan metal plate met sweeper, exclusief plastic zak. Lichtgewicht vloertrekker met aluminium steel. Snel en effectief resultaat met een minimum inspanning.


Voorzien van slijtvast Dura-Flex rubber. Gegalvaniseerd zwaar metalen frame, voorzien van mm. Speciaal geschikt voor het schoonmaken van natte vloeren . Behalve een vloertrekker met steel kunt u ook wisdoekhouders bestellen die u met een verlengende steel kunt uitrusten. Zo wordt een schoonmaakklus nooit . Standaardtaal in het hele taalgebied zijn trekker en vloertrekker.


Het werktuig bestaande uit een steel en een daaraan bevestigd langwerpig stuk rubber of . Enkelblad vloertrekker met steel Salmon: Deze professionele enkelblad vloertrekker is duurzaam, van hoge kwaliteit en gemakkelijk te reinigen. Kunststofsteel Blauw tbv borstelwerk en vloertrekkers 1cm. Bezemsteel universeel 150cm x 23mm .

Wit kunststof montuur met waterrand en steelverbinding voor Ø mm. Zwart natuurrubber zeem, uitlengte mm. Vikan Kunststof vloertrekker (cm) voor het droog trekken van natte oppervlakken.


Ergonomische aluminium steel (1cm) met schroefdraa speciaal . Handige vloertrekker van Vero met metalen frame en steel opname voor houten stelen met een diameter van mm. Verstelbare steel voor vloertrekker is eenvoudig te bestellen op Schoonmaakkar. Dubbele vulling van gesloten cel-rubber (zwart schuimrubber) . Hygiënische vloertrekker met ergo steel voor intensief gebruik. Je kunt hem makkelijk aan de System H steel klikken.


De VERO vloertrekker is ideaal voor het gemakkelijk en streeploos droogtrekken van je vloer. Vikan, Klassieke vloertrekker , flexibele nek, 40cm wit. Specificaties Rubi professionele vloertrekker cm. Raltec vloertrekker voorzien van een dubbele strip en een verzinkte metalen houder met een grote klem voor bevestiging van de steel.


Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts