woensdag 4 oktober 2017

Teakdek vervangen prijs

Heeft iemand een idee (bij benadering) wat het kost om een teakdek ( deels geschroefd) van een x-3te laten verwijderen en te vervangen. Flexiteak, Tekdek, Topdek, Permateek. Teak zelf niet genoemd met de prijs erbij. Prijs per vierkante meter teakdek mm dik € 90- Op een.


Op veel polyester boten ligt een teak dek op het polyester dek.

Een ouder teakdek op een zeiljacht kan een last zijn. Het kwalitatief leggen van teakdekken vergt specialisatie en kwalitatief materiaal. Het leggen of renoveren van een teakdek geeft meerwaarde aan uw schip. Jachtwerf de Jong Joure is gespecialiseerd in het vervangen van deknadenrubber . Het is voor ons steeds weer een uitdaging om een perfect teakdek op een schip te leggen, of dit nu een. Indien aanwezig worden de teak propje vervangen.


Als het vervangen van uw teakdek nog geen optie is, of wanneer u problemen met uw teakdek ondervindt zoals . U loopt over de steigers en kijkt naar jachten met een teakhouten dek of zwemplateau.

Zout water, zon en veroudering hebben . Het adres voor het leggen van teakdekken. Wij onderhouden en repareren ook alle teakdekken , teakvloeren en alle teak onderdelen van . Klerk Yacht Service Medemblik is specialist in teakdek renovatie en reparatie. Wij maken klassieke teakdekken voor ieder (zeil-)jacht. Wij leggen bij voorkeur teakdekken zonder sponningen, dit heeft als nadeel dat de kosten om een dek te leggen een fractie hoger zijn, maar daar tegenover . Met het vervangen van die kitnaden moet je dus ook geen haast. Ondergrond: Afhankelijk van de boot zullen de teak dekdelen verlijmd.


Een kunststof teakdek , stootrand en potdeksel van Topdek is leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren voor een scherpe prijs. Want gaat een teakdek lekken, dan komt er vocht onder. Een verslag van het vervangen van de teakdoppen uit het teakdek. Teakdekken restaureren kan betekenen het geheel schuren en de rubbernaden nalopen en dan herstellen waar nodig.


Voordat je er een nieuw teakdek oplegt moet je eerst de oude verwijderen toch ? We gaan ze vervangen voor imbus of tork varianten. GPS en dat alles tegen een zeer schappelijk prijs , geweldig die chinezen. Aan de ene kant ongelooflijk dat teakfineer het zo lang heeft .

Vraag een offerte aan voor de prijs en als u specifieke wensen heeft. De teak (look) platen zijn uitstekend geschikt voor vloeren, meubelbouw en afwerking. U wilt uw teakdek vervangen door een geschilderde opbouw met antislip. ONDANKS DE ZEER CONCURERENDE PRIJS KUNT U HIERVAN EEN NACHTJE . Periodiek vervangen van rubbers en afdichtingen.


Het gehele teakdek is tegen een staande stalen strip gelegd zodat. Het teakdek van deze Bavaria Lagoon was zwaar verweerd en nodig aan. Uit voorraad leveren wij Teak houten planken, balken en latten. Teak in bepaalde toepassingen kunnen vervangen en er soms ook enige uiterlijke vergelijkenis . Nicolaas Witsen Nautisch Centrum voor jachtstalling, reparatie, onderhou transport en refit van motor- en zeiljachten.


Ons vakkundige team staat voor u klaar! Vervangen van enkele teakdelen (voornamelijk in gangboorden). Nanni scheepsdiesel motoren bieden een goede service en prijs kwaliteit . Het zou me niet verbazen als de totale klus rond de 10K zit. Wasbakken keuken en 2x toilet vervangen voor rvs wasbakken en nieuwe kranen. Een goed onderhouden schip, het teakdek is vervangen door een kunststof exemplaar.


Kuip Teak badkamer en nieuwe platform. Met de dag wordt teak van goede kwaliteit schaarser. Het sextant werd vervangen door GPRS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts