donderdag 19 oktober 2017

Interline chloortabletten dosering

Hoeveel chloortabletten of granulaat moet ik toevoegen aan mijn zwembad voor een juiste dosering ? Dit is afhankelijk van de waterinhoud (en temperatuur) van . Bent u op zoek naar hoeveel chloorgranulaat, chloortabletten , pH-plus, pH-min, Vlokker of Anti-Alg u moet gebruiken? Kijk dan hier voor de juiste dosering. Het gebruik van chloortabletten long 2gram en chloortabletten gram. Hiermee houdt u het water vrij van bacteriën en.


Long MiniTabs gram worden gebruikt voor continue dosering van uw zwembad. Voor desinfectie van opzetzwembaden,. Nú voor 19:uur chloortabletten besteld = morgen in huis! Bekijk hier het doseerschema voor de juiste dosering van de zwembad chloortabletten. Shock kan gebruikt worden als eerste dosering bij een nieuw zwemba als continue.


De eerste dosering geldt als basis. Langzaam oplossende chloortabletten voor desinfectie van zwemwater, te gebruiken . Dit chloor zorgt ervoor dat algen . Long tabletten worden gebruikt als continue dosering van uw zwembad. Geschikt voor hard en zacht water Let op! Een chloordrijver heeft een verstelbare ring om de dosering te regelen, zodat . U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwemba als shockbehandeling voor uw.


Deze drijvers zorgen ervoor dat er altijd een juiste dosering chloor aan het water toegediend wordt. Dit komt door algen in het zwembad. Volg ons stappenplan met handige tips en je groene zwembad wordt weer . INTERLINE SIMPLY GENIUS STARTPAKKET. Helpt de normale dosering chloor niet meer? Chloortabletten 2gram 5kg verpakking zwembad-producten.


Deze chloortabletten zorgen ervoor dat bacteriën en algen geen kans krijgen . Je chloortabletten koop je natuurlijk bij de zwembad specialist! U doet de wekelijkse hoeveelheid tabletten in een drijver. Bij warm weer en intensief gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts