maandag 16 oktober 2017

Slider op statief

Statieven koop je eenvoudig online bij bol. Statief met een platte bovenkant om via de schroef of een manfrotto quickrelease een slider te plaatsen. Deze slider kan worden uitgerust met een zandzak die . Bekijk dan het overzicht en kom er snel achter welk statief het beste bij jou past. Een slider plaats je vaak gemakkelijk op een statief voor een .

De RatRig V- Slider 1is compact, licht van gewicht en ideaal om mee te. De V- Sliders kunnen heel eenvoudig worden gemonteerd op een driepoot statief. Lichtgewicht camera slider - lengte 80cm - draagvermogen 12kg - compatibel.


Met deze arm kunt u een Konova slider gebruiken op een enkel statief zonder . Met een statief , slider en videohead combinatie kan je een groot aantal cinematografische bewegingen maken. Ik zou gebruik willen maken van een slider om een glijdend beeld te. En naast zijn kleine formaat viel de bijzonder goede bouwkwaliteit van het statief op.

Velbon heeft die lijn doorgezet in de Super Mag Slider , . Edelkrone Slider statief PLUS Pro Large in goede staat! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Hoogwaardige slider van 18mm carbon-tubes met een zeer soepel en geruisloos , op vier lagers lopende wagen.


De slider wordt geleverd in een luxe, zeer . Tja, een statief draait om zijn as en dit geeft toch net een anders soort resultaat. Libec ALX Kit met Statief , Kop en Case. ProMediaGear CSPMG-DUO Slider Bevestiging voor statief. De losse slider kan worden gebruikt met een of liever nog twee statieven voor soepele en stabiele bewegingen.


Met de Coman SM1C Carbon Fiber Slider kunt u eenvoudig uw videocamera over de rails voorttrekken. Deze Slider van luchtvaart aluminium met carbon fiber. DORR ALU VIDEO SLIDER VS-3CAMERA GRIP. Standaardkorting van - voor leden.


Bestel je hightech producten online aan . Velbon Super Mag Slider , Zwart, Magnesium, 4g, 1x 2x mm.

Velbon) statief te gebruiken, je moet nu de camera er telkens op schroeven. Deze bewegingen kun je zeer nauwkeurig en . Bij het kopen van een statief dient u soms met meer zaken rekening te. Slider , Met een slider maakt u eenvoudig vloeiende beelden van links . Daarnaast is de SK-LS1direct op een statief te monteren middels de . Benro TSL08CNCarbon Slim Statief Kit.


LP-Camera statief hoofd weg Macro Focus Rail Slider Statief Plaat. Laserliner AutoSmart-Laser 1rotatielaser met ontvanger en statief set. Vooral bij grotere lengte en een wat zwaardere camera kan een tweede statief nodig zijn. Orders received before 11:00am EST will ship out of our warehouse on the same day. Velvet Slider Dolly - 2x Velvet Slider 1. Een handige compacte slider met een effectief bereik van cm.


KH25N Video statief en videokop met 60mm kom, Dual Stage poten met secties. U kunt de slider gebruiken in combinatie met een statief , maar door de speciaal bijgeleverde voetjes, is de slider ook . Caruba Statief Kop Slider - richtingen. Coming in three different sizes from . Dit apparaat is een statief die je gemakkelijk verstelt en op allerlei handige.


StandPLUS is de optie om er een slider van te maken. Traploos verstelbare aluminium monopod met een maximale hoogte van 1Cm. Prosup Tango Camera Slider huren in Groningen.


Het geheel kan op statief en op pootjes worden gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts