vrijdag 11 augustus 2017

Paddockstand voor en achter

Paddockstand voor en achter online kopen in de webshop Datona. Geschikt tot balhoofdhoogte van cm. Bestel je paddockstand voordelig en snel online.


GRATIS verzending vanaf 5 en op werkdagen voor 16:uur besteld is de volgende dag. Groot assortiment van Bike lift Achterzijde met een unieke Laagste Prijs Garantie.

Motoprofessional Montage standaard voor achterzijde Stabiele paddockstand met L-vormige achterbrug adaptors Voor het opbokken van je motorfiets is de . Unboxing, in elkaar zetten van en een kleine review van de Datona Bike-Line paddockstand voor en. Universele paddock stand voor de achterbrug. Uit te voeren met diverse adaptors. Koop de Booster Paddock Stand Chicane bij MotorKledingCenter.


Parkeer uw motor in een handomdraai. Een Ducati paddockstand geschikt voor het model met een dubbelzijdige achterbrug. Handig tijd bijvoorbeeld ketting smeren of bandenwarmer om het wiel .

Paddock stand achter Een simpele maar degelijke paddockstand voor de achterzijde. Hightech paddockstand met gepatenteerde technologie waarmee deze paddockstand zonder gereedschap, schroeven of moeren zeer eenvoudig te . Speciale adapters voor de uni paddockstands van Booster. Deze mooie en zeer stabiele paddockstand van LVheeft de volgende specificaties: -Mat zwarte . U kunt de paddockstand eenvoudig verplaatsen met de wielen aan de onderkant . In breedte te verstellen van tot cm. De witte wielliften zijn geschikt voor vrijwel elke moderne wegmotor door de verstelbare adapters van de paddockstand achter.


De paddockstand voldoet goed aan de eisen. Het product is stevig en heeft mijn motor nooit laten vallen. Motor , is perfect voor het omhoog tillen van uw motor. Deze is aanpasbaar volgens de breedte van de achterbrug.


Praktisch voor het vetten en opspannen van de ketting, . Wat is nou eigenlijk het nut van een paddockstand ? Ik begrijp dat achter het niet belasten van de zijstandaard is, . Ideaal voor (winter)stalling en onderhoud aan de motorfiets. Deze rode paddockstand is stevig gelast, mooi afgewerkt en zowel voor achter en voor voor te .

Koop online bij XLmoto - De beste motorzaak van . Speciale, enkel zijdige, paddock stand voor het achterwiel van de Ninja H2. Extra breed zodat het makkelijker past en het gebruik van bandenwarmers . Zeer degelijke paddockstand van Biketek. Geleverd met adapters om je motorfiets op te pakken onder de achterbrug. Adapter voor de paddock stand waardoor je je motor achteraan van de grond kunt liften.


Stevige paddockstand van het merk MotoProfessional. Standaard om het achterwiel van de motor omhoog te zetten, zodat u snel en eenvoudig onderhoud kunt plegen. Snel en veilig opbokken van voor- of achteras.


Veilige en stabiele stand in alle richtingen. Lichte constructie van mm stalen buis. Dus bij voorkeur een die ik voor en achter kan gebruiken door bv van. Exclusief (rubberen) zijopname adapters!


Dat scheelt je een hoop geld voor een paddock stand. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemaakt van 2mm dik staal en voorzien van stevige poedercoating. Met deze paddockstand kunt je eenvoudig de motor onder het achterwiel optillen. V-adaptors of universele rubbersteunen.


Daarmee staat je motor stevig en rechtop, wat ruimte scheelt in elke garage of . Move and park your bike easily Rear stand lift EASY MOVER has two metal cases equipped with nylon wheels, that rotate at 3degrees on steel bail . Aangeboden:Super stabiele paddockstand ,passend voor de meeste motoren oa. Niet voor niets de meest gebruikte paddockstand in de Nederlandse motorwerkplaatsen. Deze paddockstands zijn uniek wat betreft kwaliteit en stabiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts