dinsdag 1 augustus 2017

Emmer 5 liter met deksel

Emmers , wit, uitgevoerd in wit polypropyleen met een inhoud van liter. Per stuk voor €inclusief deksel. Verpakkingswebwinkel is altijd bereikbaar.


Witte plastic emmers geschikt voor diverse doeleinden. De emmers zijn verkrijgbaar met en zonder deksel.

Emmers liter met deksel , DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bewaar emmer met deksel liter , maat dm xhoog prijs we hebben . Emmer wit met deksel liter bij gyzs.


Deze opvouwbare emmer van Summit is ideaal voor tijdens de vakantie, op de camping of voor thuis. Hij heeft een verstevigde rand en . Schrijf de eerste review over dit product.

Transparante emmers en bakjes met deksel tegen scherpe prijzen bij lage aantallen, stevige . Emmers zijn van essentieel belang in iedere horecaonderneming. Bij XXLhoreca hebben we het grootste assortiment in alle type emmers die nodig zijn. De ronde kunststof emmers met deksel hebben wij vanaf inhoudsmaat liter tot en met liter standaard in het assortiment.


Kunststof emmer met deksel en inmould labelling. De Kampa collapsible bucket litre with lid is een opvouwbare emmer van silcone materiaal die wordt geleverd inclusief deksel. Bestel online plastic emmers met deksel , geschikt voor chemische nijverhei bouwnijverheid en.


Het hengsel van de emmer is van metaal. Ronde polypropyleen emmer met deksel. Gebruik deze emmers voor het mengen van grotere hoeveelheden materiaal, maar ook als opslag voor.


Een handige bewaaremmer voor snacks, brokvoer of kruiden. Het is een transparante emmer met een inhoud van ,Liter. Blauwe plastic emmer , inhoud van liter. LAAGSTE PRIJSGARANTIE en TOP kwaliteit.


Vandaag besteld is morgen geleverd.

Deze plastic emmer is ideaal om bijvoorbeeld een bodycasting te maken van twee handen. Deksels voor kunststof Liter emmers. Verpak vloeibare of korrelige producten in een plastic emmer met deksel. Onze kunststof emmers en deksels zijn leverbaar in verschillende vormen, kleuren en inhoudsmaten. De legendarische zwarte emmers van Pro-Line zijn ook los verkrijgbaar.


Stevige vierkante emmer met deksel. GAMMA heeft plastic emmers en schoonmaakemmers. Koop een emmer in de bouwmarkt of online. Leverbaar in kleuren de liter in kleuren. De Outwell Collaps opvouwbare emmer met deksel liter terracotta is gemakkelijk op te vouwen en BPA-vrij.


Curver emmer liter antraciet Afmeting:24x24xh20cm. SUPERLIFT EMMER - L EXCLUSIEF DEKSEL. Vileda Supermocio vloerreiniger emmer en zwabber. De Curver toiletemmer met deksel heeft een inhoud van liter en is ideaal voor het gebruik op de camping.


Bekijk alle product informatie hier! Diameter: 2 cmHoogte: 1cmInhoud literKleur: TransparantWordt geleverd incl. Plastic Emmers zoals: PP Emmers en bakjes van tot liter. We hebben emmers in verschillende formaten. Met standaard veiligheidszegel in de deksel.


Inhoud: Droge producten: , en liter emmer. Prijs per pak a stuks € 3excl. Teilen en emmers met deksel liter. Teil met deksel in diverse kleuren. Klanten kunnen dit artikel aanraden.


Deze emmer heeft een inhoud van liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts