maandag 14 augustus 2017

Curver vershouddoos

Omschrijving van Vershouddoos Grand Chef 2. Curver Grand Chef Vershouddoos L. De deksel is transparant zodat u gemakkelijk . Ideaal voor het bewaren van etenswaren of andere producten. Heeft een lichtdichte afsluiting door de rubberen rand en de . De bakjes zijn luchtdicht afsluitbaar door de rubberen rand in het deksel. Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Extra sterke vershouddoos met luchtdichte afsluiting en deksel met lip.


Geschikt voor magnetron en diepvriezer. Afmetingen: lengte 15cm, breedte 20cm en . Een range van vier glazen vershouddozen voor koken in de oven, opdienen en. Dagros-Brunsting Groothandel - Non-food Groothandel. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, . Stapelbaar en in elkaar te stapelen. Vriezerbestendig en Magnetronbestendig.


Wees de eerste om dit product te waarderen. Een collectie in diverse maten en vormen bewaart alles van (gedroogd) fruit . Dankzij de vernieuwde deksel is de vershouddoos ook nog eens makkelijker te . L CURVER GRANDCHEF 200X150X125MM (1) - VERSHOUDDOOS RECHTHOEKIG 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts