vrijdag 4 augustus 2017

Haardhoutbak

Metalen mat zwarte haardhoutbak of haardhoutmand. Moderne look met geintegreerde handgrepen. Ontworpen en geproduceerd in Duitsland.


De kunststofvoetjes beschermen de . Elegant Scandinavisch ontwerp voor de opslag van jouw haardhout. Gemaakt van versterkt scheepsaluminium met een sterke witte .

Haardhoutbak in tijdloos design, zwart gecoat. In al zijn eenvoud een praktische bak waarin het haardhout voor jouw opnehaard . Hout op een stijlvolle manier bewaren doe je met de haardhoutbak van Zack. De Zalos bak biedt genoeg ruimte zodat je de gehele avond de haard aan kunt . Al ons openhaardhout is ovengedroogd en direct te stoken. Fins design haardhoutbak , versterkt scheepsaluminium, zwart, met motief. De stalen bak staat op vier zwenkwielen.


Apart authentiek industrieel karretje. Compleet assortiment ZACK, BLOMUS, AQUANOVA, SaltPepper.

Geborsteld RVS, afmeting 25x38x35cm. Eyecatcher voor in de woonkamer: mat zwarte metalen haardhoutbak om uw haardhout in te bewaren. Deze haardhoutmand heeft een moderne look met 2 . Bestel de Calore haardhoutbak Zack mat op Musthaves.


Dit artikel is volledig gemaakt uit roestvrij staal. Een prachtige en stijlvolle haardhoutbak. Door zijn moderne en ronde design, geeft de haardhoutbak de kamer een aparte sfeer. Houtsjouwer, haardhoutbak : het halen van hout is nog nooit zo gemakkelijk geweest.


Laadt de houtsjouwer vol en met het handvat draagt u deze zo naar de. Helaas is dit artikel tijdelijk niet op voorraad. Het is wel mogelijk om het artikel te bestellen. Gebruikt: Blomus haardhoutbak , ron mat (Overige Woonaccessoires) - Te koop voor € 9in Nazareth Eke.


Deze stijlvolle haardhoutbak van Zack zorgt dat u altijd genoeg hout kunt klaar leggen om de gehele avond uw haard aan te houden zonder dat. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Prachtige haardhoutbak afgewerkt met mat rvs en rubberen nopjes aan de onderzijde. Cette épingle a été découverte par Jolanda.


Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Hiermee stapelt u het hout op een leuke praktische manier op naast uw haard.

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Niets is zo sfeervol als openhaardvuur, zeker als u kiest voor een echte haard met houtblokken. Met de roestvrijstalen houtblokkenbak Prano van Zack kunt u . Utilisé: Blomus haardhoutbak , ron mat (Accessoires de maison, autres) - A vendre pour € 9à Nazareth Eke. Zwart gelakte haardhoutbak met handgrepen en rollers om gemakkelijk de bak te kunnen verplaatsen. De pook vormt een geïntegreerd onderdeel van de bak.


Versenden von Vorrat Produkten am selben Tag! U kunt deze bak gebruiken als decoratie naast de openhaard met enkele . Stijlvolle keukenaccessoires voor de moderne keuken van Zack. Een stijlvolle design haardhoutbak. Haushalt haardhoutbak van € 29 voor € 295.


Voor onder de openhaard een bak gemaakt van massief beuken van de Gamma waar het haardhout in kan. De bodem is van hout van een oud grenen . Stevige bak voor de opslag van haardhout. De bak is gemaakt van steigerhout en verzinkt staal. De bovenkant van de haardhout bak is van zink en zorgt ervoor.


Op zoek naar een prachtige houtbak in verschillende stijlen? Dit product heeft op een demostand in de winkel . This Pin was discovered by Aan de Punt brocante-vintage-curiosa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts