maandag 13 juni 2016

Teakdek renoveren

Een ouder teakdek op een zeiljacht kan een last zijn. Het is afgesleten en daardoor dunner geworden. Het lekt hier en daar, en een deel . Mijn dek van jaar oud moet opnieuw gerubberd worden, schrik me echter het apenzuur van de prijzen die voorbij komen.


Wij maken klassieke teakdekken voor ieder (zeil-)jacht.

Kiest u ervoor om uw “oude” teakdek te laten renoveren of te repareren? Dan kunt u ook hiervoor bij De Graaf Watersport terecht. Deze klus begon met het idee om het teak dek te renoveren.


Het was me al opgevallen dat de naden hier en daar begonnen te wijken. Duurzaam in design, duurzaam tegen . Het renoveren van een bestaand teakdek behoort ook een mogelijkheden. Enkele eerder geplaatste teakdek-opdrachten: teakdek rubberen: Teakdek renovatie.

Kleine teakdek reparaties aan Dufour 38. Voor het teakdek op een houten of polyester ondergrond gebruiken wij mm. Een van onze specialiteiten is het leggen van een nieuw teakdek. Van een nieuw teakdek tot complete refit van uw jacht. Delta Yacht beschikt over alle kennis, ervaring.


Bestaand teakdek van rubber ontdoen, deels renoveren en opnieuw rubberen door vakman. Betreft zeiljacht een Nordia (x mtr) met . Wij zijn van mening dat een teakdek moet passen bij het gebruik van de boot. Met andere woorden: het is van belang vooraf te weten . Met een goed uitgevoerd teakdek heeft u drie voordelen. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw teakdek of het renoveren van een dek,. Uw teakdek is dringend aan een onderhoudsbeurt toe.


Sommige naden laten los , u ziet vochtplekken rondom de naden of op sommige . Vernieuwen rubbers teakdek of gehele renovatie hiervan;. Heeft u een bestaand jacht dat u gaat renoveren , of juist een nieuwbouw project?

Ook het teakdek is een specialiteit van ons zowel renovatie als nieuwe . Wanneer de ondergrond hieraan voldoet kunt u het teakdek hierop verlijmen, doe wel altijd een hechtproef met de lijm die u gaat gebruiken. Complete refit uitgevoer herstel teakdek , ramen, schilderwerk, electrisch en technisch vernieuwd en aangepast. Alle deknaden werden voorzien van . Onderhouden of renoveren van het teakdek.


Verzorgen van schilder- en lakwerk. Clean BV heeft in samenwerking met SBM het oude teakdek. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de restauratie van een teakdek. Het gaat om een voet zeilboot, waarvan de . Het nieuwe teakdek (nu massief en kwartiers gezaagd) zal iets boven de rand uit. Bovendien kiezen we voor een teakdek met lijfhouten.


Bij Jachtbouw Pronk is de renovatie van schepen een belangrijk onderdeel. Wilt u meer informatie over renoveren of een teakdek ? Hierbij wordt het teakdek kant en klaar in de werkplaats gemaakt en op locatie gemonteerd. Ook voor renovatie of onderhoud van uw huidige teakdek bent u bij.


Het adres voor het leggen van teakdekken. Wij onderhouden en repareren ook alle teakdekken, teakvloeren en alle teak onderdelen van . Specialist in het leggen van teakdekken, teakdek renovatie. En betimmering van boten, luxe jachten.


MaatwerkXL is een vernieuwend en dynamisch bedrijf wat . Medemblik en omstreken voor schepen tot voet en ton voor winterberging, teakdek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts