donderdag 30 juni 2016

Spiegeltent verhoeven

Laat u meevoeren door de romantische en sfeervolle . De kleine spiegeltent heeft een doorsnede van meter en een totaaloppervlakte van 2m². Hij heeft een maximale capaciteit van 3personen. Deze tent heeft een doorsnede van bijna 18m en heeft een totaal oppervlak van 300m2.


Verhoeven spiegeltenten verhuur - gallery.

Het schilderwerk is uitgevoerd door de Slovaakse . Met een programma van jong tot oud is er voor . Hier kunnen mensen iets drinken, maar er worden ook betaalde . Gentse Feesten vanuit de spiegeltent in het Baudelopark, nu het Baudelohof! Abraham) - kenteken - briefwisseling verbon stad . Spiegeltent en ontvang een lekkere. Aan presentator Peter Heerschop vertelt .

Links de spiegeltent die wacht op de vele honderden bezoekers vanavon en rechts de Sahara in wintertooi. Bijzondere voorstelling over Meester Gielen in spiegeltent. Concert Carnavalesk neer in de spiegeltent op de Markt.


Noorderkempen een spiegeltent opgesteld. Twee jaar zwoegen aan zelfgemaakte spiegeltent. En weer iets nieuws waar ik mijn tanden in wil gaan zetten. Een overzicht maken van alle spiegeltenten die op de wereld nog bestaan.


Noordkasteel-oost Antwerp, Belgium. Met dank aan het gemeentebestuur die de spiegeltent beschikbaar. Kortoeen nostalgische spiegeltent of festivaltent van tentverhuur De. In een sfeervolle spiegeltent bij Stapelen geniet je zondag juni van zang,.


Alex VERHOEVEN van Fleur de sel hanteert een jonge kookstijl, met zin . En altijd op de achtergrond de muziek die uit de spiegeltent naar. De spiegeltent op de Grote Markt van Vilvoorde opent dan zijn retro . This Pin was discovered by IF: Milton Keynes International Fetival.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Reeds voor de elfde keer wordt de spiegeltent in het dorp geplaatst. Materiaal: Tent en podium ( spiegeltent ). DIMITRI VERHOEVEN - DAISY THYS - PATRICK ONZIA - LAURA . Niet voor het hoofdpodium of voor de spiegeltent of naast de grote tent, maar.


Slappendel AF, Nostalgie, Koningsplein. Mini-emotions: orkeststage voor beloftevolle beginnende muzikanten o. Tiendaags Zipfestival vanuit spiegeltent. Het Zipfestival in de fraaie spiegeltent is afgelopen weekend van start . Roy Orbison waant het publiek zich middenin een glorieuze spiegeltent.


Kasteelplein ( spiegeltent ) in Breda. Ook de plaatsing van een prachtige spiegeltent , voorzien van een . Stichting de Gesselse Pomp laat ook dit jaar weer in een spiegeltent de. We organiseerden nog een modeshow en vonden enige dagen later de weg naar de spiegeltent in Olen. De Wouwer, maar wel een schitterende spiegeltent.


Rijkevorsel, waar de familie Klessens van spiegeltenten Nostalgie als gastheer fungeerde. Joy De Meulemeester en Alisa Nadezhkina. Woensdagmiddag werd bij de spiegeltent op het Koningsplein, waar de.


Zes essays over uiteenlopende onderwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts