maandag 6 juni 2016

Emotioneel geremd

Apr Emotionele geremdheid kan in eerste instantie worden gedefinieerd als moeite hebben met het identificeren en uitdrukken van emoties en . Nederlands] onvrij (2) geremd bijv. Uitspraak: als je minder durft te zeggen of doen dan je zou willen Voorbeeld. Emotionele verwaarlozing op jonge leeftijd en afwijzing door leeftijdsgenoten wordt eveneens in verband gebracht met een verhoogd risico op de ontwikkeling. Onderzoek ‎ Geschiedenis ‎ Kenmerken ‎ Oorzaken Je geremd of belemmerd voelen: wilt u zich losser en vrijer voelen?


Translate this page Voelt u zich geremd of belemmerd? Vindt u het moeilijk om ongerem van harte, zonder bedenkingen te reageren op andere mensen of spontaan op anderen . Iemand met een vermijdende-persoonlijkheidsstoornis komt in de spreekkamer vaak verlegen en geremd over en is bang om iets verkeerds of stoms te zeggen. Het kind zoekt weinig contact met en geen emotionele toenadering tot. Het kind is emotioneel geremd : praat niet over negatieve emoties, past gedrag aan aan . Translations in context of emotioneel geremde in Dutch-English from Reverso Context: De interne strijd van een groep emotioneel geremde , zelfbenoemde . Nov Het geremde type wordt gekenmerkt door passief gedrag. Behalve dat zij emotioneel zijn ingesnoer hebben zij de neiging om zich.


Wanneer geremde mensen met een emotionele partner trouwen, raakt het paar na . Er zijn mensen met sterk emotioneel en onvoorspelbaar gedrag, mensen met vreemd en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts