donderdag 14 januari 2016

Trekbank engels

Een trekbank of drukbank wordt gebruikt om materialen, metalen, kunststoffen of producten, te testen. Een voorbeeld is het aan beide zijden inklemmen van een . Ik vermoed dat de auto ooit een keer op een trekbank is geweest om de ergste. Trekbanken voor staven, buizen, profielen, draad en dergelijke . Jeveka is een technische groothandel in bevestigingsartikelen. Bestel via onze webshop of bij uw .

Engels vertaald uit het Nederlands. VectorPro Lite software Mecmesin trekbank tensile tester. Onze verticale trekbank is geschikt voor uiteenlopende treksterkte testen.


Het systeem is eenvoudig bedienbaar via een Touch screen scherm. Afbeelding van Trekproef lat voor trekbank op geïsoleerde witte achtergrond. Een koning, een koningin, twee tweelingen, een full size trek bank , samen . Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen voor een betere website-ervaring.


Door te klikken gaat u hiermee akkoord.

Vraag Binnen ons bedrijf gebruiken we een trekbank om aan ons geleverde producten te beproeve. Bijlage A (normatief) Eisen voor de trekbank voor de statische trekproef. Basiskennis materialen- en sterkteleer.


Of u nu een trekbank of drukbank, verticale of horizontale, een grote of een tafel model wenst. Brookfield viscositeitsmeters en een Distron Trekbank. Many translated example sentences containing you all together – English- Dutch dictionary and search engine for English translations. Comprimeerbaarheid (Zwick trekbank ). Aandachtig aanschouwden de kinderen hoe een ketting als een soort elastiekje in de trekbank werd opgerekt. Een noodstop op de trekbank ontbreekt.


Via onder meer een koelbak en een trekbank belandt een buis bij de zaagmachine. Ik stel voor om in het engels te zoeken. Je kunt het testen middels een zogenaamde trekbank (trekproef).


Kamptec push pull trekbank max kN. LCD controle of controle van de computer te kiezen. Goedkope Universal trekbank , koop Kwaliteit Testapparatuur rechtstreeks van Leveranciers van China: Universal trekbank. Voor een bedrijf in Malle zijn wij op zoek naar een operator trekbanken. LCD 1x pixels, met achtergrondverlichting.


Trekbank Spanning-rekdiagram van zacht staal Trekbank tot kN bij Hegewald.

Als de meter op de trekbank 100kg aangeeft, is de waarde volgens de tabel . LW Tensile Tester - onze horizontale trekbank van de. Raamovereenkomst voor de aankoop van trekbanken en ovens, ref. Minimumtermijn gedurende welke de . Ervaring met verpakkingsmachines, Extruder, koelstraat, trekbank en afkortbank is een pre.


Ben jij zelfstandig, secuur en kan jij een goede . De oude vloer verraadt dat er in het verleden verschillende machines hebben gestaan, wat rest is nog een draadwals en een trekbank , om draad te trekken. Inspecteren volgens normeringen Testen uitvoeren op de trekbank. Het bed in de trek - bank was nieuw en ontzettend comfortabel - de kinderen waren zeer . Dit gebeurt door het lezen van een voorgeschreven Manual (in het engels ). Deze trekbank maakt het mogelijk om direct bij de klant op locatie hijs-, hef-, trek-.


Afhankelijk van de leeftijd of de staat van het scherm worden één of meer lijnen op sterkte op een trekbank getest door de lijn stuk te trekken en . De hydraulische trekbank wordt gebruikt voor diverse soorten destructief materiaalonderzoek. De figuur verduidelijkt het principe van een dergelijke bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts