donderdag 21 januari 2016

Paddockstand voorwiel

Onmisbaar op circuits is deze aluminium paddockstand voor het voorwiel van uw motorfiets. Het voorwiel wordt van de grond getilt zodat u het wiel gemakkelijk . Stabiele paddockstand voor sleutelen, poetsen, (de)monteren voorwiel en ( winter)stalling. In de verfrissende kleur cool white.


Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel van de grond te houden. Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand . Koop of Verkoop paddockstand voorwiel op Marktplaats. Super sterke voorwiel hefboom met wielen. Gelast en standaard voorzien van V haken.


Geschikt voor wielen met een breedte, Van tot cm. De rode paddockstand is ideaal voor het . Ik zit nog steeds te twijfelen welke paddock stand ik het beste kan bestellen voor de voorwiel van mijn blade. Koop uw HiQ paddockstand voorwiel bij de specialist op motoraccessoires gebied in regio Eindhoven. Een zeer stevig uit één stuks vervaardigde paddockstand.


Een goede paddockstand is absoluut. Stevige paddockstands om veilig, gemakkelijk en comfortabel aan uw motorfiets te kunnen werken. ConStands motorfiets paddockstands voorwiel.


Zwarte paddockstand Xtreme - voorwiel of achterwiel. Wordt geleverd met instelbare rubberen adapters. Bike lift Single Arm Stand Adapters RS16 . Paddock stand voor voorwiel Ninja H2.


Dat scheelt je een hoop geld voor een paddock stand. Universele paddockstand voor het voorwiel. ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap.


Let er wel op dat u een goedkope paddock stand van hoge kwaliteit koopt, zodat uw voertuig veilig staat en het. Een paddock stand voor het voorwiel kopen? Ik zou me een paddockstand willen aanschaffen voor het voorwiel.


De rubber schoenen schanieren mee, zodat de stand perfect onder de vork past. Tweedehands aanbod voor paddockstand. Professionele paddockstand voor de meeste moderne motoren. Motorlift paddockstand paddock stand - GRATIS verzend. Sterke, stevige paddockstand voor de voorkant of achterkant van uw motor.


Ideaal voor het sleutelen, poetsen, (de)monteren voorwiel en (winter)stalling. Zwart gecoat -rubberen wielen -Made in Italy -Gelagerd Meer info. Bike Lift motorbok 5voor het voorwiel : Chroom Mobylideen Staal, super sterk en veerkrachtig, ook na vele jaren. Van de lieve jongens in de winkel heb ik een paddockstand meegekregen (als ik liefjes beloofde hem ooit terug te brengen :mrgreen: ), waarna . De inrijklem en paddockstand voor het achterwiel zijn gekocht bij datona. Van de paddockstand voor het voorwiel weet ik . Welke paddockstand ( merk en type ) is het beste geschikt om het voorwiel te lichten , het gaat mij . Stable paddock stand by motoprofessional for optimal support and stabillity at all.


ALUMINUM - voorwiel with fork adapter . Trailer And Tools Voorwiel inrijklem motorfiets. Lifts the bike under the fork legs, can elevate front wheel of many types of motorcycles. Als u geen middenbok op uw motorfiets hebt is een paddockstand eigenlijk een onmisbaar hulpmiddel tijdens het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts