woensdag 20 januari 2016

Inrijklem

Inrijklem voor crossmotoren online kopen in de webshop Datona. Vind inrijklem motor op Marktplaats. Nu bestellen ( voor 1uur) is maandag geleverd.


Soms moet je wel eens een motor rechtop zetten, bijvoorbeeld om er aan te sleutelen, om de ketting te smeren, olie te verversen of wat dan . See what people are saying and join the conversation.

De inrijklem kan op de vaste ondergrond gemonteerd worden of los op de grond worden gezet dankzij de stabilisatie stang. U rijdt of duwt de motorfiets over het . Offerte voor grote aantallen Vraag. Voor het veilig parkeren of vervoeren van motoren.


Met voorgeboorde gaten voor het vastzetten. Snelste levering in gehele BeNeLux. De verzinkte Steadystand Cross inrijklem van Acebikes heeft een kleminrichting.

Met behulp van het voetpedaal klemt u het voorwiel muurvast. Een must-have voor elke motorrijder is deze stabiele inrijwielklem. Universele, zeer robuuste motor inrijklem. Kan eenvoudig worden gemonteerd op een hefbrug, heftafel, aanhanger, vloer of in een voertuig.


Voorzien van voorgeboorde gaten voor het vastzetten op vloer of in aanhanger. Nieuw in het assortiment van Datona is een nieuw model inrijklem. De klem kantelt naar voren toe dicht zodra het voorwiel erin geduwd wordt, . Bevestigingset voorwiel inrijklem Motorliften accessoires. INRIJWIELKEM WIELKLEM WIELKLEMMEN INRIJKLEM ART.


Je nieuwe aanhangwagen online kopen bij aanhangwagenshop. U de scooter overal mee naar toe kan nemen. Met verstelbare wip en montagegaten voor bv aanhanger. Motor Mover voor Middenbok ConStands Mover II, max. Verstelbaar voor elke maat motorfietswiel.


Voor deze acties geld zo lang de voorraad strekt. Te koop scooterklem, transportklem, inrijklem.

Geplaatst jaar geleden door Laurier Aanhangwagens v. Scooter inrijklem , transportklem, vastzetklem. Om deze nachtmerrie te voorkomen, presenteer ik u hier de Datona inrijklem voor de zwaardere motoren of banden tussen de 16” en 19”. Deze zijn in uitvoeringen beschikbaar. Motorstandaar inrijklem , Paddockstand (voor voorwiel)Art.


Dit rek voor het voorwiel is een ideale helper voor het opkrikken van het wiel. Vandaag de inrijklem van Datona ontvangen Binnenkort met deze aanhanger En de Pan er op naar Hamburg Niet dat de Pan het niet haalt . Motor inrijklem wheelfix met bevestigingsplaat voor onder de vloer. Aluminium transportplaat met inrijklem voor uw motor, 2cm.


Geschikt voor montage in aanhanger of bus. Vervaardigd uit hoge kwaliteit aluminium. Levertijd: Levertijd 4-werkdagen. Een nieuwe dag, een nieuwe DagDeal.


Dit maar voor de motorrijders onder ons! Nu vind ik er genoeg voor moto`s , maar die . Denna stabila inrijwielklem är mycket lätt att använda, du kör med framhjulet i denna inrijklem och tippmekanismen har fastnat på motorcykeln. Is deze inrijklem geschikt voor een BMW F800r. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus! Huur en verhuur van ongeremde motortransporter.


Geremde motortrailer met inrijklem of voorwielklem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts