maandag 25 januari 2016

Garde swinko

Deze menggarde is speciaal voor het mengen van cement, kalk en kant-en-klare pleisters. Deze garde heeft een uitgebalanceerde. Bij Nemaco koopt u de Swinko garde model Z 120mm tegen de scherpste prijs!


Kijk op onze site voor het complete . Garde model Z M14x- korf 1mm - lengte 6mm. Menggarde speciaal voor het mengen van cement, kalk en kant- en- klare pleisters. Menggarde voor het mengen van epoxyharsen, egalisatiemortel en andere lijmachtige materialen. Door de speciale constructie van de schoepen kan er met.


SWINKO GARDE MODEL D koop je voor €2Gereedschappelijk. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Handzame mixer met traploos regelbaar toerental voor het mengen van kleinere hoeveelheden verf, tegellijm, mortel . Zeer krachtige mixer met versnellingen en traploos regelbaar toerental voor het langdurig mengen van grotere hoeveelheden mortel, cement, kalk, bet.


Swinko Garde Model D MK- korf 1mm lengte 8mm. Meng- garde K geschikt voor het mengen van taaie vloeistoffen zoals, . Compacte mixer voor het mengen van deeg, kibbelingmix, verf, lijm, en specie. Voor 15:uur besteld de volgende dag in huis! Alle Swinko mixers hebben een garde aansluiting M14x2. Beschrijving: Swinko Mixer MXT 100.


Mengen van bouwstoffen met lage en gemiddelde viscositeit, bijv. Swinko diverse menggardesNaast alle standaard menggardes kent . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor mengstaven aanbied. Bewerking: Verzinkt ⭐ Materiaal: Staal ⭐ Merk: Swinko. Omschrijving Kenmerken Specificaties. Krachtige en ergonomische mixer voor leemstuc.


SKU: 1Categorieën: Gereedschap, . DIT TYPE BETON MIXER IS HET MEEST VERKOCHT VAN HET MERK SWINKO. GEBRUIK EEN MIXER NOOIT ALS BOORMACHINE let op is een aktie prijs . Het lage toerental voorkomt luchtbellen in het te. De garde voor de stukadoor en metselaar. Previous product Swinko garde model D m60. Kleine garde met cylindrische aansluiting en kunststof schoep voor het snel mengen van kleine hoeveelheden verf, latex, plaksel . Al realizar esta acción te dirigirás a www.


Met een TWEETRAPSTOERENTAL kunt U door het verschuiven van de schakelpal MECHANISCH de gewenste versnelling kiezen. Aansluiting inwendige draad M14xincl. Z-1wordt binnen 1-dagen bij je geleverd op het door jouw opgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts