dinsdag 7 maart 2017

Luchtslang compressor

Voor 17:uur besteld = dezelfde dag verzonden. Koop of Verkoop luchtslang op Marktplaats. De slang is standaard al voorzien van Euro koppelingen, waardoor de luchtslang direct is aan te sluiten op iedere compressor.


De gevlochten pvc- persluchtslang is versterkt voor extra kracht. Alle accessoires voor de compressor : blaaspistool, kitspuit, compressor slang. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Hoogwaardige drukslang, met praktische snelkoppeling en . De luchtslang heeft een binnendiameter van 6mm en kan max 20bar druk aan. Beperkt chemicaliënbestendig en in een gifvrije kwaliteit. Met kruislings gevlochten inlagen en lengte-draden.


Depends on what you want to do with it, you could blow a balloon up with it if you are lucky, but dont think you will be able to use an air . Stanley Olie voor gereedschap, compressors l. Artikelnummer: Neem contact op over dit . Wij voeren een grote voorraad (pers-)luchtslangen (rubber, PVC, neopreen of siliconen). Bekijk het actuele assortiment op de website!

Zeer handige compressor slang van meter die standaard al voorzien is van Euro aansluitingen aan beide kanten. Hierdoor is de professionele luchtslang. Als u van plan bent de luchtslang te gebruiken voor luchtgereedschap zoals een slagmoersleutel, dan heeft u een slang nodig met een binnen diameter van ten . U kunt dit product bekijken en bestellen via onze. Roskam klanten betalen op rekening . Deze luchtslang heeft een lengte van meter en is geschikt voor.


De slang is uitgerust met een DIN aansluiting voor de aansluiting op compressor en een . U bent hier: lichtreclames consystec glazen zuil 0pcluc. Inhoud: meter gewapende rubber luchtslang max bar diameter binnen 6mm. Perslucht set compressor slang meter met euro snelkoppelingen, lucht . Hier vindt u alle slangen voor bij uw compressor. Wilt u meer informatie over een bepaalde slang dan kunt u contact met ons opnemen.


Combi set met Einhell tacker en meter luchtslang. De maximum druk is bar en de slang is te . Met polyester inlagen en lengtedraad. Door de toepassing van zeer hoogwaardige grondstoffen is deze slang zeer soepel en . Geschikt voor elektrische compressoren van tot 3l.


Ideaal voor het aansluiten van uw . Pijp-Lines is de modelbouw en hobby speciaalzaak van Enschede.

En met deze webshop willen wij onze service verspreiden tot over de Nederlandse grenzen. Met een PU-multislang is er een overzichtelijke montage, bijvoorbeeld als je een ventiel naar een cilinder gaat monteren. Compressorslang met een binnendiameter van mm. Prohoze premium kwaliteit luchtslang ø 6mm, meter met koppelingen.


DeWalt DWP-CPACKSlanghaspel met m flexibele luchtslang koop je voor €7bij. DeWALT DPC10QTC uiterst stille 10L compressor. Door een lengte van meter heeft u een . Kunststof luchtslang voor aanluiting van compressor naar luchthoorn.


De PARI BOY N compressor beschikt over de volgende funtie-elementen:. Controleer dat de luchtslang vast op de compressor en aan de vernevelaar is aan-. Messing snelle hulpstukken voor compressor luchtslang , brass fitting quick. Schending zorgplicht wegens ongeschikte luchtslang compressor.


Werknemer X krijgt een slangklem in zijn bovenbeen bij het met hoge druk . Senco luchtslang compleet 5mm x mtr universeel. Technische gegevens:PVC slang met binnenversteviging. Compleet met snelkoppeling en steeknippel.


Bij IS Verhuur, huurt u voordelig een compressor , eventueel inclusief nietmachine of andere persluchtgereedschappen! Op Speurders vind je Onbreekbare compressor slang. Het bovenstuk van de airlift was via een slang op de tweede compressor aangesloten. De luchttoevoer door de slang kon met een ventiel geregeld worden.


Ze omwikkelde debuitendraad vande koppeling van de luchtslang met siliconentapeenbegon hem in de kraag te draaien. Persluchtaccesoires, op zoek naar luchtslang , koppeling, smeerolie. Geen probleem,we hebben het voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts