donderdag 9 maart 2017

Bootlier 2000 kg

Snel een nieuwe elektrische lier bestellen? Heeft u snel een nieuwe elektrische lier of handlier nodig voor op de bouwplaats ? Voor informatie om een tweedehands hydraulische treklier of 2e hands elektrische industrie lier of occasie scheepslier aan te kopen, verkopen of te huren in . Elektrische lier 9kg voor boottrailer of aanhangwagen. De beste elektrische 12V en 24V lier vindt u op elektrische- lier.

Zelfborgende lier voor hijsen en trekken - Rvs- Belasting tot 4kg. Handlier met meter kabel en haak. Zeer geschikt voor aanhangers, boten, garages, werkplaatsen,. Reinforcement in frame for added strength. Lier 5kg voorzien van staalkabel met haak.


Lier (kabel) lengte meter met klephaak. Groot assortiment en scherpe prijzen.

Voorzien van haak met verende klep. Bijzonder geschikt voor montage op quads, ATV (x 4) en bedrijfsvoertuigen. KG tegen een ongelooflijke lage prijs! Met aparte AGM accu en laad-omvormer, bediening op dashboard. Prijs is inclusief montage vanaf fabriek.


Geschikt voor Leffert FM-5 FM-en FM-90. Multitransporter Eduard met borden oprijplaten en lier , 310x160x3 2. WELK MERK VAN ELEKTRISCHE BOOTLIER KOPEN. PW 7en trekt mijn 8kg boot perfect in . Nieuwe geremde trailer voor boten van 6. Oersterk en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Leden kunnen op jaarbasis maal gratis gebruik maken van de lier.


Een enorme krachtige motor, heavy duty koppeling, zware . Kompleet met: Knops afstandsbediening met Mtr. Drukkerij- en binderijmachines te De Lier. Meegeleverde bevestigingsplaat, verzekerd van juiste montage van de lier.

Deze lier is uitermate geschikt voor het legen van . Zou iemand mij kunnen aangeven hoeveel kg trekkracht ik nodig heb om. Ik ben in het bezit van een handlier met een staalkabel van 4mm. Ook voor handlieren kunt u bij ons terecht.


Vertrouwd een auto kopen doet u bij Autobedrijf van Essen in De Lier. Deze elektrische takel kan lasten op te tillen tot een gewicht van 5kg of sl. Lier voor trekken met wormschroef - Belasting 9kg.


De hoogte en de zijdelinkse positie van de treklier zijn flexibel waardoor deze van. Producten getagd met volt lier. Kabellier mechanisch, wandlier, hefvermogen 5kg , verzinkte lier zonder kabel. Gewicht van deze gepatenteerde itrailer : 2kg.


Wat ik weet is dat de motor van de lier 12volt is en bij zijn maximale trekkracht 4ampere. Open, elektrische lier voor lasten van 32. Kalf Trailers - fabrikant van boottrailers, strandkarren, trolleys en botenbokken. Handmatige heavy duty lier verschillende capiciteiten, handmatige of.


Deze Mazda CX-staat te koop bij Autobedrijf van Essen B. Onze meest populaire winching accessoire kit is opgewaardeer zodat u nog meer uit uw Warn lier. Hoogwaardige ooghaak in puntkous of pijpkous geplaatst. Sehr Guter Allgemeinzustand TECHNISCHE DATEN - 2 . Er is geen vergelijkbaar model op de markt, het unieke vrijloop-systeem zorgt ervoor dat deze beter presteren dan alle andere merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts