woensdag 2 november 2016

Slangkoppeling messing

Zware messing waterkoppelingen met waterdichte bajonet sluiting. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel . Een hoogwaardige messing koppeling voor een kwaliteitsaansluiting op uw kraan of verdeler. De messing slangkoppeling Deze slangkoppeling is gemaakt van messing en heeft een plug-in.


Voorzien van afdichting met tule en vleugelmoer. Voor het op elkaar aansluiten van afvoerslangen, incl. Ideaal om twee slangen aan elkaar te koppelen. Rechte 3-delige slangkoppeling met vleugelmoer.


Een tuinslang kan ook mooi zijn, monteer messing koppelingen. Slangpilaar met binnendraad aansluiting. Bezoek onze website en bel ons vandaag nog! Slangkoppeling messing buitendraad. Met de driedelige messing slangkoppeling verbindt u verschillende soorten pompen voor een af- of aanzuiging.


Dit snelkoppelsysteem is geheel uit messing (kunststof knelring) en uitwisselbaar met de bekende systemen van Gardena en Claber. Tweedelige messing slangkoppeling voorzien van afdichting met tule en wartelmoer. Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Zeer voordelig en op voorraad bij Technomarket industriële kwaliteit slangkoppeling van messing en een diameter van voor slang 25mm en een diameter van . Koop Geka Plus messing koppeling bij Wildkamp. Buitendraad koppeling met BSP-draad en een conus van 37°. Daarom kunt u bij ons een slangkoppeling van messing bestellen.


Messing GEKA koppeling met buiten schroefdraad. Wij voeren een grote voorraad slangkoppelingen. WitWay heeft messing slangverbinders in verschillende soorten en maten. Bestel deze en andere VSH producten voordelig online bij Sanitairwinkel.


Hoogkwalitatief, robuust messing slangkoppeling voor de reparatie van beschadigde stukken slang of voor het aaneenkoppelen van slangen met interne. De slangtule is gemaakt van messing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts