donderdag 10 november 2016

Slangkoppeling gardena

GARDENA heeft een breed assortiment slangkoppelingen. Vind het juiste slangstuk voor uw slang. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen . Ideaal voor gebruik in (land)bouw, industrie en handel.


Gardena 2-weg ventiel Voor het gebruik v. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Ontdek ons ruime aanbod van Koppelingen en aansluitstukken. Foto van Draadfittingen Roestvaststaal BSPT. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Op voorraad levertijd op dit product is Dagen.


De tweedelige slangkoppeling is voorzien van een afdichting met tule en wartelmoer. Hij is geschikt voor aansluiting op de kraan, maar niet voor pompen. De eendelige slangkoppeling is geschikt voor producten met binnendraa . Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Bestel je Onderdelen en toebehoren bij Werken met Merken.


Ook hier staat gebruiksgemak voorop: je klikt de slangkoppeling gewoon vast op het . XCELLENT K-3SLANGKOPPELING MET WATER STOP 13MM (1/INCH). Slede met popup 50sproeier met gardena slangkoppeling. Wij verkopen een breed assortiment aan elektrische gereedschappen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts