vrijdag 28 oktober 2016

Teakdek opnieuw rubberen

Een ouder teakdek op een zeiljacht kan een last zijn. In ieder geval moet u al het rubber uit de groeven halen en opnieuw rubberen. Ik wil mijn teakdek opnieuw inkitten.


Nu is mijn vraag of ik voor het inkitten alle latten netjes moet afplakken en kan ik volstaan om achteraf het . Ik ga mijn teakdek opnieuw rubberen.

Deze motortjalk heeft teak op het voordek, gangboorden en kuipvloer, samen 26m2. Op het kajuitdak ligt ook teak, 34m2. Ik was van plan om de rubberen kitnaden te verwijderen met een Fein multitool , deze opnieuw in te rubberen en het dek daarna vlak te . Klerk Yacht Service Medemblik is specialist in teakdek renovatie en reparatie. Het adres voor het leggen van teakdekken.


Teakdek opnieuw rubberen en schuren vanaf € 47- per vierkante meter. Betreft zeiljacht een Nordia (x mtr) met . De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen uiteen van het vervangen van teak dekdelen tot het geheel opnieuw rubberen van uw oude dek.

Een lekkende kitnaad in je teakdek is funest voor het onderdek. Zo ontdek je het lek en vervang je de. Naast het opnieuw leggen van teakdekken zijn wij ook actief in de reparatie en. Uitsnijden, uitfrezen en opnieuw rubberen van de . Het kwalitatief leggen van teakdekken vergt specialisatie en kwalitatief materiaal.


Voor teakdekken is dat moeilijker omdat deze plm. Kleine losse stukjes kun je opnieuw rubberen. Het oorspronkelijke teakdek van de Contest 38S was zo ongeveer 13mm dik en.


Teak is een kostbare houtsoort die voor bijna elke toepassing. Vocht onder het teakdek zal het polyester of staal van uw schip aantasten en dat wilt u voorkomen. U kunt het opnieuw rubberen van de . Denkt u hierbij aan: - inspectie van rubbernaden en zo nodig bijwerken - opnieuw rubberen en proppen van teakdekken - renovatie: schuren, repareren en waar . Voor het vervaardigen van een teakdek mag uitsluitend kwalitatief. Teakdekken restaureren kan betekenen het geheel schuren en de rubbernaden nalopen en. Dan alle naden dieper frezen en opnieuw Primeren en rubberen.


De bedoeling van deze post is de voor- en nadelen van een teakdek op een rijtje te krijgen.

Zowel nieuwbouw als ook refit ( opschuren, uitfrezen, opnieuw rubberen , etc.). Gedetailleerde omschrijving: Het opnieuw rubberen en, waar nodig, herstellen van teakdek op een zeilschip. Potdeksel reparatie kuipbanken Hitzacker sloep boegschroef inbouw nieuw teakdek sloep zwemplateau teak hout teakdek sloep opnieuw rubberen.


Kunststof teakdek teakdeck permateek teakdekken permateek. U heeft geen onderhoudskosten meer van het opnieuw rubberen of reparaties . Gezocht scheepsklusser met expertise om teakdek opnieuw te rubberen. Dit is vaak het moment om de naden opnieuw uit te frezen en te rubberen.


Bestaande naden opnieuw strak frezen en rubberen. We hebben in de loop van de jaren vele teakdekken gelegd. Een teakdek vraagt om een juiste behandeling en onderhoud om een lange. FAQ voor het inbouwen van teak of mahonie binnenvloeren. Verwijderen teakdek , teakdelen schoongemaakt en weer terugplaatsen in Sikaflex rubbercompound en daarna opnieuw de naden gekit met Sikaflex.


Wie kan mij vertellen wat de richtprijs per Mis voor het rubberen. Voordat je er een nieuw teakdek oplegt moet je eerst de oude verwijderen toch ? En vervolgens weergeheel opnieuw opbouwen. Hier en daar begint rubber te wijken en uit te drogen. Gaarne prijsopgave per strekkend meter voor: uithalen en opnieuw in rubberen.


Tevens kunnen wij alle teakdekken repareren, leggen, vernieuwen, of opnieuw rubberen. Het oude rubber uit het teakdek is verwijder waarna het teakdek opnieuw gerubberd is. Nadat het teakdek opnieuw gerubberd is, is het dek weer netjes vlak . Tast SEMCO de deknaden van mijn teakdek aan?


Volgens de fabrikant kunnen zowel de Cleaner als de Sealer rubber deknaden die van polyurethaan zijn of die. Soms kan enkele malen opnieuw cleanen het resultaat verbeteren. Na veroudering van de rubberen kitnaden kan de hechting met het teak slecht worden en. Wees daarom op tijd en laat uw teakdek goed onderhouden. Hierbij schuren wij de panelen opnieuw op, worden de rubber groeven.


Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw teakdek is het van belang het dek . Dit is nu precies de werking van een teakdek met rubber naden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts