vrijdag 14 oktober 2016

Ronde bijzettafel

Sfeervolle houten, design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI. Bijzettafels koop je eenvoudig online bij bol. Ben je op zoek naar een mooie bijzettafel ? Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Bekijk en kies jouw favo bijzettafel !

Vitra Cork Family bijzettafel rond 31. Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw huis. Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in diverse . Wij hebben er altijd een in jouw stijl.


Ronde white wash bijzettafel gemaakt van kwalitatief mahony hout. Deze unieke ronde salontafel is gemaakt van driftwood. Ook voor andere interieurstijlen zijn er vele mogelijkheden van rond tot .

Vaak worden meerdere bijzettafels dan ook als neergezet in plaats van een salontafel. Makkelijk om bij te schuiven en erg sfeervol! Zoek je een leuke ronde bijzettafel , stoere vierkante bijzettafel of fraaie salontafel set? Woood Sasha bijzettafel zwart 41x41.


BePureHome Delight ronde bijzettafel klein metaal old silver. Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? We hebben ronde salontafel, vierkante salontafels en rechthoekige salontafels. De salontafels zijn gemaakt van staal, massief grenen, . Bij Xenos vind je trendy tafeltjes. Zowel houten tafels als tafels met draadstaal.


Dit is een ronde bijzettafel van het merk Mica. Of kies jij eerder voor een paar trendy, ronde bijzettafeltjes die je makkelijk door. We zullen eerlijk zijn, wij zijn zelf stiekem ook fan van Kameko, de salontafel die een vleugje flair toevoegt aan iedere . Bottle Stool bijzettafeltje met wijnfles houder Pode.


Canna rond bijzettafeltje Leolux.

De nieuwste aanwinst in de Tolix Outdoor collectie! Dit bijzettafeltje bestaat uit een roestvrijstalen tafelblad en drie afgeschuinde massief irokohouten poten. Je kan je bijzettafeltje voor heel veel dingen gebruiken: om mooie decoratie op te. Een rond tafeltje zorgt voor een speels effect. Door de zichtbare houtnerf en de opstaande rand krijgt deze groene bijzettafel van Muuto een . Het past naast de bank of bij een fauteuil, ongeacht het karakter van het interieur.


Profijt Meubel heeft vierkante- en ronde bijzettafels in verschillende maten. Ontdek alvast ons aanbod bijzettafels en kies. Solo ronde bijzettafel , een veelzijdige tafel in verschillende afmetingen en kleuren.


Een praktische lage tafel voor erbij. Witte, glazen bijzettafel BISTRO - Kleine tafel, perfect voor uw privé of professioneel interieur. Ze past ook heel goed in een loungehoek! De ronde houten bijzettafel wordt tegenwoordig naast functioneel ook veelal gebruikt als eyecatcher van de woonkamer.


Qua vormen kun je kiezen uit een ronde bijzettafel , vierkante bijzettafel of rechthoekige bijzettafel. Daarnaast zijn er verschillende hoogtes van . Compacte bijzettafel die door zijn vorm gemakkelijk over de zitting van de bank of fauteuil kan worden geschoven. Verrijk je interieur met een paar bijzettafels. Deze ronde bijzettafel is geschikt voor indoor gebruik. Het tafelblad is vervaardigd uit staal en de poten uit Frans eikenhout.


Ronde bijzettafel in wit aluminium met aluminium tafelblad. Je kunt bijzettafels namelijk snel verplaatsen. Handig als je lekker op de bank ligt en even de kleine bijzettafel.


Rivièra Maison biedt een ruime collectie bijzettafels. En bekijk naast de bijzettafels en End Tables natuurlijk ook de andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts