vrijdag 20 mei 2016

Ispm 15 richtlijnen

In dit menu-item treft u informatie aan over de eisen- en geregistreerden internationaal per land. Het hout moet behandeld zijn tegen de . ISPM internationaal landenoverzicht. Dit certificaat toont aan het importerende land aan . Wat voor palletranden u ook zoekt, bij Palletplaza slaagt u zeker!

Overzicht van landen die de ISPM no. International Standard Phytosanitary. Pema Pallets is bekend met zowel de nationale als internationale regelgeving en biedt u . Ons registratienummer is NL-1HT.


Dit betekent dat het hout voor de pallets . Volgens de richtlijn gaat het om alle wood packaging materials. Deze richtlijn houdt in dat hout voor export naar andere landen.

Alle palletranden kunnen wij ook HT (HeatTreated) leveren conform ISPMrichtlijnen. Bij het exporteren buiten Europa is dit een vereiste. Bestel uw houten verpakking met ISPMkeurmerk bij Jopak!


Indien u wilt weten voor welke landen u een HT behandeling moet uitvoeren verwijzen wij u graag naar . Pallets dienen behandeld te zijn conform de ISPMrichtlijnen. Goederen mogen niet buiten de pallet uitsteken. ISPM pallets koop je bij exportpallets HT pallets of wel Heat Treated pallets al onze pallets voldoen aan.


We hanteren strenge richtlijnen ten aanzien van het milieubeleid. Naaldhout, lichte wankant toegestaan, vers gezaagd of gedroog HT behandeling volgens richtlijn ISPMmogelijk. De Gemeenschap heeft gevraagd dat ISPM nr.


Welke richtlijnen zijn er voor het gebruik en verwerking van plaatmaterialen ? De ISPMrichtlijnen kunnen van grote invloed zijn voor uw bedrijf. Al het hout gebruikt door Novaedes is Heat Treated en in overeenstemming. Wij volgen niet enkel alle veiligheidsregels en richtlijnen binnen onze . Alle poolpallets zijn behandeld volgens de ISPMrichtlijnen (HT) en geschikt voor intercontinentaal lucht- of zeetransport.

Europallet merktekens en richtlijnen van EPAL. Een selectie aan landen in de wereld schrijft een ISPMbehandeling voor bij . Alle europallets kunnen wij ook HT HeatTreated leveren conform ISPMrichtlijnen. Natuurlijk is ons hout, waarmee de zendingen afgeblokt worden, gefumigeerd en voldoet het aan de ISPMrichtlijnen.


Bedrijven - Houten kratten volgens de richtlijnen van de klant - België. ISPM - richtlijn worden gesteld bij export. IMNEX biedt een breed assortiment ISPM-export proof pallets. Al onze nieuwe pallets zij geproduceerd volgens ISPM-norm en. Opzetranden palletranden 80×1nieuw ISPM-norm HT.


Tevens verzorgen wij voor u heat treatment otw ISPM15. Wij voldoen aan de richtlijnen zoals deze wettelijk zijn opgesteld. FAO voor fytosanitaire maatregelen ( ISPM nr. ) inzake . Toelatingsonderzoek in geval van product- en procescertificatie alsmede attestering,. Registratie ISPMmarkering en COC certificatie. Bij luchtvervoer speelt gewicht de belangrijkste rol.


Hier raden wij lichte pallets aan van recy- cle polyethyleen, ofwel HDPE-R. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Er zijn nationaal als internationaal heel wat richtlijnen met betrekking tot deze materie. Ze dienen vooral om de verspreiding van de vermelde . Zodat al uw pallets en verpakkingen zonder problemen . Indien u verpakkingshout bestelt, is deze ongediertebehandeling volgens internationale richtlijnen optioneel . Ons bedrijf (Klik voor een grote weergave) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts