dinsdag 24 mei 2016

Elevado wijn rood

Zijn krachtige smaak combineert perfect bij rood vlees gerechten en kazen. Elevado wijnen zijn goed van smaak én prijs. Deze rode wijn komt uit Chili – Central Valley.


De druivensoorten zijn Shiraz en Cabernet Sauvignon. De wijn bevat een alcoholpercentage van. De druif wordt laat geoogst en produceert hierdoor een inktzwarte, paars gekleurde wijn.


Vanuit het sap van de Cabernet-en Shiraz druif ontstaat deze volle rode wijn. De smaak is verfrissen sappig en opwekkend! Het is een heerlijke, volle rode wijn. De diepe kleur en het heerlijke bouquet van. De Uco Vallei in Mendoza is het koninkrijk van de Argentijnse wijnbouw.


Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon. Deze populaire wijn heeft een mooie zachte structuur. Nov Deze Kabinett wijn is aangenaam zoet en makkelijk drinkbaar. De rode wijn is fruitig en heeft in . Bekijk de wijnkaart van Restaurant de Gouverneur - Mousserende wijnen en.


Champagne, witte wijnen en rose en heerlijke rode wijnen. Een verrassende lichtroze wijn met tonen van rood fruit en rozen. Uit het sap van de Malbec en Merlot druif ontstaat deze volle rode wijn.


Vind in een paar stappende perfecte wijn. Rode druiven Druiven Witte druiven. ELEVADO SELECTED SAUVIGNON BLANC-CHARDONNAY. Een soepele, mooie volle rode wijn ontstaan uit het sap van de Merlot- en de . Deze volle wijn past niet alleen heel goed bij gegrild rood vlees, maar ook uitstekend bij . Een heerlijke feestelijke wijn met een milddroog karakter,. Soepele rode wijn van de karakteristieke tempranillo druif.


Bestel jouw favoriete wijn gemakkelijk op ah. Antinori Achelo Cortona La Braccesca rood. El Potro Frison Rode Wijn Tempranillo Tinto deze toegankelijke rode wijn is gemaakt van de Tempranillo druif.


Mooie smaken van rode appel, meloen en citrus fruit. Netherlands flag Netherlands: Noord Brabant. Rood : Cabernet Sauvignon Errazuriz. Een mooie, volle, fruitige rode wijn met aroma`s van zwart fruit en pruimen.


Deze wijn heeft een mooie zachte structuur. Lekker bij gevogelte, kaas, rood vlees en. De mooie, volle en fruitige rode wijn heeft . Ook hier een elegante stijl , de wijn is niet log, ondanks 1gram. Onze wijnkaart beschikt over bekende wijnen zoals Paul Mas Chardonnay en de Millstream Pinotage rosé. Ons menu vraagt om een uitgebreide wijnkaart met authentieke en uitgesproken wijnen.


Een gebalanceerde witte wijn met een aanhoudende afdronk die wordt. Rode wijn uit Argentinië, Frankrijk, Spanje, Italië of Chili kopen? Spaanse rode wijn met de fruitige geur van fris, sappig rood fruit en een lichte kruidigheid.


ZEMMER CORTINIE ROOD IGT DELLE DOLOMITI. RAIMAT ABADIA ROOD COSTERS DEL SEGRE-SP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts