vrijdag 13 mei 2016

Hydraulische aanhangerkraan te koop

Zoek jij naar tweedehands transport voertuigen laadkranen? Neem direct contact op met de verkoper van laadkranen. Klik op het plaatje om meer details te. Hydraulisch uitschuifbaar tot meter.


Vind aanhangerkraan op Marktplaats. Te koop gebruikt aanhanger kraantje max gewicht 9kg. Gebruiksvriendelijke hydraulische takel voor pick-up, bestelbus of aanhangwagen.


HYDRAULISCHE LAADKRAAN TON AANHANGERKRAAN. Wipkar met laadkraan te koop Wipkar is van het merk pacton hij is lucht geremd en . De aanhangwagen kan naar uw wensen worden gebouwd. Op deze pagina ziet u een overzicht . De kraan is achter op de boot gemonteerd om mijn rubber boot op te hangen. De giek is 3graden draaibaar en de hijskraan wordt geleverd inclusief . Laadkraan davit 3graden draaibaar. Voorzien van handlier met staalkabel en veiligheidshaak.


Lier ratelt zowel op- als neer, arm is d. Lier ratelt zowel op- als neer, arm is d. Aanhangwagen laadkraan hydraulisch , capaciteit 5kilo. Onze krachtige aanhangerkraan vervult door zijn grote reikwijdte en hoge. All-up is leverancier van aanhangerkranen en autokranen.


Vergelijk de diverse types en vraag direct online meer informatie aan. Aanhanger kraan Hijskraan met lier Grotere afbeelding. Te gebruiken in combinatie met lierwerk (of vaste haak) . Omschrijving: De wens om opdrachten nog efficiënter uit te voeren leidde bij. U hoeft er echter niet direct een te kopen.


Wij van Böcker bieden onze klanten . Handelsverzekering- Om uw bestelling van betaling tot levering te beschermen. Kranen van verschillende formaten staan tot uw beschikking om uw hijswerk te verrichten. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, . Oerdegelijke hydraulisch aangedreven bakfrees. Eenvoudige bediening met slechts hendels. MachineryZone: Tweedehands en nieuwe bouwmachines te koop.


Mogelijkheid om te zwenken naar links of rechts en de hefboom is uitschuifbaar. Machines voor verschillende sectoren, of u nu . Hijsen gaat prima, zwenken ook, alleen is de zwenkmotor eigenlijk te zwaar om met. In en uitschuíven van de telescoopmast dmv.


Bouw 4-segmenten - bouw Uqqdmxq2q Handmatig uit te breiden Spoel gewicht t As . Motortakel voor revisie online kopen in de webshop Datona. Robuuste hydraulische unit om uw garagekraan weer werkend te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts