dinsdag 13 oktober 2015

Steigerhouten krat

Nieuw bij Blonk Design, het steigerhouten krat. Kan ook gebruikt worden als fietskrat. Krat van nieuw steigerhout , goed geschuurd onbehandeld. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Het product is gemaakt van geschuurd steigerhout en bezit een . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Mooie steigerhouten blad voor een statafel. Zodoende creëer je bijvoorbeeld met 4 . Bekijk ideeën over - steigerhouten krat op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Een fietskrat van hout of steigerhout heeft een stoere, robuuste uitstraling.


Het stevige materiaal zorgt voor een goede bescherming van de inhoud van de krat. Bij het maken van de voet kan het formaat van een krat , plus de dikte van de . Melissa en Doug houten eten in krat.

Met deze houten snijset kunnen alle mini. Kies dan voor dit kratje van steigerhout. De krat is gemaakt van duurzaam en verantwoord hout . Kistenfabriek de Boer levert elke krat in elk gewenste maat en vorm,ongeacht de aantallen.


De standaard afmetingen zijn L81xB76xH110cm. Prijzen bier statafel (ruimte voor krat bier in poot of blad) € 9- bier statafel 80x80x1€ 10 bier statafel 100x100x112. Een steigerhout bed met fruitkistjes is uniek en comfortabel.


Steigerhouten bedden met fruitkistjes in verschillende kleuren en maten! Fruitkistjes apart te leveren à €7. Dit krat is gemaakt bij onze werk- en leerlocatie in Drachten. Ieder product van hergebruikt hout is uniek door het gebruik van de verschillende . Al onze steigerhout materialen zijn vervaardigd uit origineel gebruikt. Dinertafel steigerhout x 2x 80.


Krat met Amstel Radler bierglazen 25cl. De poten en het blad worden los vervoerd. Blauw geboortekaartje met witte sterren en de onderkant van wit steigerhout. Om de naam kwijt te kunnen heb je een label van kraft.


Krat Hertog Jan bierglazen stuks.

Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Ontvang gratis voorbeeld kaartjes bij Geboortekaartjes. Hoge kwaliteit kunststof glaswerk wat niet te onderscheiden is van echt glaswerk. Ideaal voor buiten evenementen of partijen.


Maak zelf een speelgoedauto van steigerhout met een houten krat. Grote parasol met steigerhouten sta tafel. Of een stoere steigerhouten krat met je eigen bedrijfslogo of eindejaarswens erop vermeld?


Naast onze complete pakketten hebben we ook leuke kleine . Merkloos Transport krat BSteiger. Deze krat heeft een maat van 40x30x24. Laat jij een fotograaf komen voor het maken van een babyfoto, of maak je liever zelf een foto van je kindje? Voor dit kaartje is het leuk als je een foto van je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts