maandag 5 oktober 2015

Houtbak janus

Het ontwerp van deze houtbak is geïnspireerd op het unieke model van de JAnus houtkachel. De houtbak bestaat uit een stalen bak met of zonder . Lichtgewicht aluminium houtbak met RVS handgrepen. Gewicht slechts KG Dus ook goed te tillen als hij vol hout zit, mede door de degelijk RVS grepen aan. Houtbakken openhaard mooie houtbak degelijk geproduceert in de kleur antraciet. In deze praktische houtbak van Janus zit een lichte kunststof bak.


De kunststof bak past precies in de stalen houtbak. Compacte houtbak met deksel en kunststof bak. Met name gebruikers van de kleinste houtkachels gaven aan dat zij de bestaande houtbak te groot vinden in . Janus en Jacobus Janco de Jong Gorredijk. JAnco de Jong houtbak voor Jacobus of Janus houtkachel. Op zoek naar een prachtige houtbak in verschillende stijlen?


Bestel deze en andere houtbakken eenvoudig online op - Openhaardaccessoires. Indien u op zoek bent naar een Janus kachel dan bent u bij De Kachelsmid. TIP: Als u de HOUTBAK inscriptie niet mooi vindt, dan kan de deksel eenvoudig aan de andere kant scharnieren. See more ideas about Janus , Hearth and Kitchen. Oorspronkelijk is de naam JAnus samengesteld uit de namen van zijn ontwerper, Jan.


Ook de Janus houtbak , haardstellen en warmhoudplaatje is bij ons te verkrijgen. Janus wood stove houtkachel met houtbak Dutch design. Neem dan gerust contact met ons op.


Nog meer gebruiksgemak met de JAnus houtbak. JAnus Dit artikel verwijderen Nordic Fire Dit. Een perfecte combinatie, leverbaar met een dichte deur voor het houtbak en met een gietijzeren of glazen deur.


Theepot of waterketel Hee Theepot of waterketel Heel vaak kwam het verzoek naar een passende theepot of. Penning met het portret van Janus Dousa. Portret van Janus Dousa, curator en bibliothecaris van de. Zoals andere handgrepen, aansluitmaterialen, vloerplaten, houtbak , haardstel,.


Janus Jacobus Janco de Jong Houtkachel Aalsmeer Amsterdam Amstelveen . Heibi houtbak Booker vervaardigd uit gepoedercoat staal. De JAnus is een zuinige pelletkachel met een elegant design. JAcobus en JAnus Haardstel hangend.


Een klassieker is inmiddels de houtbak , waarvan nu ook een kleinere . Uw haard of kachel op centrale verwarming, . Dan krijgt u een grote houtbak met deksel voor de helft van de prijs of kuub. Welkom op de pagina van de JAnus pellet, de eerste pelletkachel met een . Hout bak gemaakt van Vuren houten planken. De randen zijn van Meranti hardhout zodat de bak niet snel beschadigd raakt als er tegen aan wordt gestoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts