vrijdag 17 juli 2015

Pallet bijzettafel

This Pin was discovered by Linda Stagner. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. DIY houten pallet bijzettafel - Wooden pallet sidetable. Deze antieke- stijl bijzettafel van gerecycled hout zal een unieke aanvulling op uw kamer zijn.


Deze salontafel van pallets maak je heel gemakkelijk zelf. Peel en Maas, de gratis marktplaats. Een hippe salontafel in een handomdraai! De pallet geeft een industriële look aan je interieur. Waren pallets vroeger vooral nuttig voor het vervoeren van . Bijzettafel in pallethout zeer trendy kan ook als salontafel gebruikt worden.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Het aantal pallets bepaald hoe hoog het bijzettafeltje uiteindelijk wordt. Het is handig om eerst de pallets op te meten en te kijken hoe hoog je de tafel wilt . Originele pallet tafel uit het Oostblok in okergeel.


Perfect als salontafel, voor planten en woonaccessoires en . Nodig: een zaag, wat schroeven, een schuurmachine, grondverf en lak. En hij is eindeloos uit te breiden. De bijzettafel Palma is een pallettafel uit de Pure Collection.


Een pallet - tafel maken doe je zo! Op een Europallet zit meestal statiegel maar daarvoor krijg je wel een degelijker pallet voor terug. De tafel heeft hierdoor een frisse . Om de tafel verrijdbaar te maken monteren we vier wielen. Deze twee prachtig geleefde pallets met ijzeren wielen werden gebruikt in een Duitse fabriek voor opslag.


Deze zijn perfect te gebruiken als salontafel of . Om je tafel hoger te maken, kan je het pallet zonder planken vastmaken aan het volle pallet. Gebruik middelgrote schroeven, niet te kort, niet te lang, zo blijven . Doe het zelf voorbeeld om pallets te hergebruiken als salontafel. Geen bouwtekening maar duidelijke foto en meer meubels van een pallet om zelf te maken.


Houten tafels voor binnen en buiten, verrijdbare salontafel en eettafel maken van een pallet. Eenvoudig zelf maken, bureau en eettafels zelf maken met planken . SIDE ABLE is een bijzettafel in dezelfde stijl als ABLE van Tolhuijs. Dit product is ontstaan uit een proces van upcycling. Het hoogwaardige kwaliteit staal van de . Van: Tot: Let op: je kan de datums pas in de winkelwagen weer wijzigen! Met behulp van pallets maak je binnen een dag een leuke salontafel van pallets.


Eventueel kan de tafel in de lak worden gezet om hem te beschermen tegen . Pallet salon tafel klein 120x110x50. Loungebank en tafel met pallets maken. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag . Dan kun je eens een pallet overwegen.


Ga op zoek naar een mooie pallet en ga aan . Hoe we aan de pallet kwamen en hoe we hem verder maakten . Op zoek naar een stijlvolle manier om uw woonkamer nét een beetje nonchalance en stoerheid mee te geven? Een lage tafel maak je van een pallet met een paar zwenkwielen en een glasplaat aan de bovenkant. Dat lukt zelfs nog wel met twee linker . When we get backyard set up with gazebo I would love to make . Verroest is hét adres voor betaalbare industriële, vintage en brocante meubels, lampen en accessoires. Zaag een gat in de tafel zodat je een emmer vol met ijs en drankjes erin kan laten hangen. Andere versies zijn gemaakt van weggegooid pallet hout dat nog geen bestemming had.


Nu komen deze materialen bijeen in een stevige en praktische tafel. Een aantal pallets samen vormen een stevige beddenbak. Onze m lange tafel is ideaal voor vier personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts