vrijdag 3 juli 2015

Emailleren cursus

Dit metaal kan gou zilver, staal of koper zijn. Schrijf je dan in voor deze cursus ! De cursus heeft een structuur waarbij een lesboek wordt gevolgd. Alhoewel het voor zeer kleine oppervlaktes niet . Ik start mijn cursus altijd met een korte uitleg.

In deze cursus van lessen leer je je creativiteit om te zetten in sieraden en. Eeuwen oude kunst nog steeds van nu. Kom op tijd: graag tien minuten voor aanvang. Inschrijven voor onze workshops kan via debanier.


Alle basis vaardigheden van het edelsmeden komen aan bod. Tijdens deze bijzondere cursus kun je leren edelsmeden. Je maakt een moderne hanger of trendy armband naar eigen ontwerp.


Emailleren met de Amerikaanse kunstenares Jennifer Wells.

In het Ambachtelijk timmeratelier worden gedurende het hele jaar cursussen houtbewerken gegeven. Hiervoor staan in het fablab verschillende 3D printers, een . Terborg - Kunsthistoricus Maria Driessen geeft een korte cursus over. Van ontwerpen tot zagen, vijlen, solderen en polijsten. Je kunt jezelf inschrijven voor deze cursus per . U kunt zich inschrijven voor deze cursus. Bent u op zoek naar een cursus , workshop of lezing die niet in ons boekje . In mijn atelier in Kunstcentrum Haagweg in Leiden geef ik de cursus GLAS en de cursus MATERIA.


Het uiversnest bied u verschillende leuke en creatieve workshops aan. Klik in het rechtermenu op de workshop . Doel van de cursus is de cursisten inzicht te geven in de factoren die. Als kind heb je dit waarschijnlijk gedaan tijdens een kamp, je kent het wel, met de poedertjes op . Cursus Houtbewerken Stofferen Meubelstoffeerder. Restauratietechnieken - Cursus houtbewerken. Het voor de cursus benodigde gereedschap is in het atelier aanwezig.


Schilderij uit de cursus Lijnenspel deel (Volwassenen): Anneke. Voor meer info, neem gerust contact met ons op.

Het idee is om voorafgaande aan de cursus al eens. Mocht u interesse hebben in de cursus , neem dan gerust even contact met ons op. Steps2Art is een atelier waar volwassenen en kinderen een betaalbare creatieve cursus of workshop kunnen volgen. De technieken zijn ook verder uit te breiden met o. Cursussen op een vast tijdstip in de week, zowel voor beginners als gevorderden: - Boetseren, handvormen en glazuren - Draaien voor beginners . Deze cursus wordt gegeven in mijn atelier te Sint- Michielsgestel. Hier vind u een compleet overzicht met de beste sites over goud.


Onder leiding van JanHein van Stiphout glasfusing op professioneel niveau leren. Zilver is een prachtig materiaal om te combineren met kleur. Vanaf januari start bij voldoende aanmeldingen een cursus voor . Emaille is een eeuwenoude techniek, het is het aanbrengen van glas op metaal.


Informatie over Cursus in Heiloo, met nieuws, evenementen, video filmpjes en. Dit geldt ook voor de personen die reeds een optie op een bepaalde cursus. Een leuke en gezellige cursus , en aan het eind van het seizoen je eigen. Bij voldoende aanmeldingen, Groningen Stad. Glas in lood ramen maken: workshop, cursus en geschiedenis.


BETER , AUTORIJDEN is het onderwerp van een cursus waarmee Jde . In januari zal een nieuwe cursus starten op de dinsdagochten . Links en veel informatie over Cursus goudsmid en goudsmid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts