donderdag 23 juli 2015

Paddockstand achterwiel

Een robuuste paddockstand set, voor zowel het voor- als achterwiel van de wegmotor. Paddockstand voor het achterwiel van uw motor gemaakt van aluminium. De blauwe MotoGP paddockstand set is een lust voor het oog en ook nog . Zeer gebruiksvriendelijke en stevige paddockstand. De paddockstand Xtreme voor het achterwiel wordt geleverd met v-vormige adaptor vorken.


Aluminium paddockstand achterwiel online kopen in de webshop Datona. Super sterke achterwiel hefboom met wielen. Gelast en standaard voorzien van V haken. Geschikt voor wielen met een breedte, Van tot cm.


Universele paddockstand voor het liften van het achterwiel. In breedte te verstellen van tot cm. Wil je de universele motor paddockstand bestellen? Stabiele paddockstand voor het achterwiel.


ELEVATE achterwiel , enkelzijdige ophanging. Let wel op dat dit niet perse betekent dat de M8 . Paddock stand: Dit complete motorliftsysteem van het merk Paddockx is makkelijk in het gebruik, ideaal voor tijdens . Met de stoere wiellift tilt u zonder zware inspanning het . Raceline Paddock stand achterwiel - Deze paddockstand van Moto professional wordt geleverd met L-adaptors voor onder de achterbrug. Stoere paddockstand voor het omhoog tillen van de achterwiel van de motor! ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap. Praktisch voor het vetten en opspannen van de ketting, demonteren van het . Speciale, enkel zijdige, paddock stand voor het achterwiel van de Ninja H2.


Extra breed zodat het makkelijker past en het gebruik van bandenwarmers . Rode paddockstand met meegeleverde bobbins adapters. De adapters op de paddockstand zijn voorzien van rubber zodat de achterbrug niet beschadigd zal. Koop de Booster Paddock Stand Start bij MotorKledingCenter. Bij deze bied ik mijn paddockstand aan voor het achterwiel.


Deze is universeel, daardoor is het gebruik van bobbins dus niet nodig. Paddock Stand Achterwiel ConStands Superlight RacingMontagestandaard Achterwiel ConStands Superl. Motorstandaard voor het achterwiel , Motorlift, motorhefboom. MS400FW Motorfiets stand voor- en achterwiel. De MotoGP paddockstand voor het achterwiel is ideaal voor het plegen van onderhoudswerkzaamheden aan uw motorfiets.


Wil graag een paddockstand voor het achterwiel van mijn toekomstige caferacer Base aanschaffen. Handig voor het neerzetten in mijn schuur . Kippers Rijssen Motorfiets stand voor- en achterwiel. Ideaal voor een circuitdag (voor het monteren van bandenwarmers), schoonmaken en reinigen van je ketting of . Met een paddock stand is dit verleden tij want wanneer het achterwiel van de grond is kunt u rustig aan het wiel draaien, terwijl u de ketting schoonmaakt, . Welkom bij RUbenco voor machines en.


Je kunt met een paddockstand eenvoudig je motor achter of voor opbokken. Het werken aan je voorwiel of achterwiel kan dan eenvoudig worden gedaan, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts