vrijdag 17 augustus 2018

Stiftslijper lucht

Op deze pagina vindt u onze stiftslijpers. Wilt u graag meer informatie over onze producten of heeft u vragen over iets, neem dan contact met ons op. Deze stiftslijper heeft een vermogen van 25kW en een 6mm spantang. Deze krachtige stiftslijper op lucht heeft een luchtverbruik van 2liter per minuut en is. Deze pneumatische stiftslijper is voorzien van een wat lange as voor de meest . Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoem wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor.


Lichtgewicht aluminium huis met bi-color softgrip en zwart geanodiseerde haakse kop. Voor het bewerken van metalen kunt u diverse gereedschappen gebruiken. Haakse slijptol lucht Ideaal voor het bewerken van metaal, steen of hout. Lucht verbruik Liter per minuut.


Geschikt voor de meest voorkomende . Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? De stiftslijper werkt op lucht en heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Topkwaliteit stiftslijper set van Rodac.


Accessoire set bestaande uit slijpstenen en snelkoppeling. Rodcraft slijpers zijn duurzaam en zorgen voor efficiency en productiviteit. HBM Tornado Reinigingspistool op lucht met Mondstukken. De kop van de stiftslijper draait rond met het schuurpapier.


In dat geval komt de stiftslijper goed van pas. De luchtgereedschappen van Steiner Air Tools zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik binnen de autobranche en industrie. Wil je meer weten over dit product?


Ik heb diverse stiftslijpers op lucht waaronder Atlas Copco slijper . Stiftslijpmachine MW SET op lucht. Perslucht slijpmachine, haakse slijper of stiftslijper kopen doet u online in de winkel van Gereedschap. Voor de perslucht slijpmachine geldt: op werkdagen . Deze lucht verfspuit heeft een aanbevolen werkdruk van 4-bar en een maximale. Pneumatische ratelsleutel, lucht ratel sleutel Pneumatische boormachine, lucht. Vraag een vrijblijvende reservering aan.


Taiwan High Tech Air Tools en pneumatische gereedschappen Fabrikant. Bij GISON zijn er ongeveer 5meters en . Op Speurders vind je Haakse stift slijper met 6mm kop , zeer compact ! Deze RODAC stiftslijper met korte as heeft een hoog vermogen van 42kW en een. Deze professionele stiftslijper wordt geleverd . Is dat wat, of moet ik toch kijken naar el. De slijper is van topkwaliteit en gaat erg lang mee. B10-OMSCHAKELBARE LUCHT BOORMACHINE.


DeWalt DCG426N-XJ 18V XR Li-ion Brushless Stift Slijper koop je voor €15bij Gereedschappelijk. Boormachine- stiftslijper -tapmachine, Rodac, op lucht. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor stiftslijpers aanbied.


Ruim aanbod accessoires voor rechte slijpers. Bestel eenvoudig en snel op Toolnation. RC12 haakse lucht slijper met mm opname. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Prijs € 11(excl.


BTW) € 13(incl. BTW). Bijzonderheden, - Aan de voorkant wordt er lucht uitgeblazen zodat het werkstuk schoon blijft en voorkomt dat eventuele spanen in de . De lucht -afvoerslang met geintegreerde geluidsdemper minimaliseert het . Luchtsleutel werken op lucht , ook wel pneumatische, zijn echt krachtpatser.


TUBELESSVENTIEL WATER- LUCHT TR618A. Airpress rechte stiftslijper - Small Pre-order gratis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts