donderdag 30 augustus 2018

Slang voor dompelpomp

Oprolbare platte slang geschikt voor dompelpomp leegpompen van kelder, bouwplaats, zwembaden etc. Vind dompelpomp slang op Marktplaats. Tuinslangen van uitstekende kwaliteit koopt u via dompelpomp -expert.


Bij de aanschaf van een slang dient u rekening te houden met de diameter van de . Wij leveren deze slang direct met de benodigde koppelingen: 3mm. Middelzware blauw pvc slang voor lage druk water transport. Om water uit je zwemba kelder of vijver heb je naast een goede dompelpomp ook een geschikte slang nodig voor het transporteren van het water.


Maximale rollengte m, te bestellen per meter mogelijk. Materiaal PVC Toepassing op dompelpompen en lage druk watertransport. Plaatsbesparende slangset met een flexibele stoffen slang en een roestvrij stalen slangklem om de slang aan te sluiten op een dompelpomp. Wilt u graag water afvoeren of transporteren? Sterke en drukstabiele slang om aan te sluiten op een dompelpomp.


Dompelpompen koop je eenvoudig online bij bol. Platte slang voor dompelpomp mm Nieuw. Deze vuilwaterpompslang meter is geschikt voor het verpompen van schoon en licht verontreinigd water. Past op elke dompelpomp die we aanbieden. Tuinpomp, vuilwaterpomp of dompelpomp nodig?


Bekijk en vergelijk het uitgebreide assortiment waterpompen van Praxis direct online. Classic roll-fix, platte slang in cassette Gardena. Met een dompelpomp -haakarmbak (DPH) kan over grote afstanden water worden.


De Hendrik Jan dompelpomp voor vuil water is een krachtige en compacte pomp. Vind bij Wildkamp een ruim assortiment. Bent u op zoek naar een slang voor water, gas of andere toepassingen? Een dompelpomp dompelt u (hoe kan het ook anders) in het water.


Sluit hier een slang op aan die naar een afvoer gaat en klaar! De meter lange, hard slijtende en flexibele, hoge capaciteit PVC slang is ideaal voor het leegpompen van vijvers, zwembaden en overstroomde. Zoekt u een brandweerslang, tuinslang of pe- slang , dan zal u ze hier vinden. Ook bij waterafvoer middels dompelpompen wordt deze slang ingezet omdat deze van zichzelf altijd bol staat.


De slang heeft een lengte van meter en een . Dit zorgt ervoor dat de dompelpomp bij het . Ik heb er een slang aan van ongeveer 1meter 20mm. Hiervoor geldt een borg van € per dompelpomp. Gebruikstemperatuur tussen -10°C tot 60°C.


Slangen en sets van Metabo – Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Krachtige dompelpomp waarmee vervuild water zeer snel weg is. Zeer geschikt voor het leegpompen van een boot , . De dompelpomp wordt van de bak gehaald nabij het water, de slang wordt al . Nú kan je heel makkelijk het zwembad leegpompen met de Intex dompelpomp. Hij wordt standaard geleverd inclusief een meter lange Intex slang. Dit komt niet alleen van pas bij wateroverlast, maar ook om een zwembad of vijver . Voor het verwidjeren van water uit . De Wit heeft een enorm assortiment waterpompen en dompelpompen voor caravans, campers en boten.


Bezoek ons in Schijndel of bestel meteen in onze . Slang Aansluiting: Ømm of Ømm. Bij Welkoop kun je dompelpompen , vuilwaterpompen en besproeiingspompen van bijvoorbeeld het bekende merk Gardena krijgen. Pompen, slangen , koppelingen en slangeklemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts