donderdag 7 juni 2018

Elektrische zetbank

Een zetbank of een afkantpers wordt gebruikt in de plaatbewerkingstechniek. Dit is een machine waarmee metalen platen in een bepaalde hoek . Nieuwe en gebruikte metaal zetbanken worden te koop op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands elektrische zetbank of 2e hands occasie . Huvema heeft een programma zetbanken in verschillende soorten en lengtes, voor het buigen van een plaat in een hoek.


Gebruikte zetbank voor de werkplaats.

Koop of Verkoop zetbank op Marktplaats. De CIDAN elektrische zetbank , ook wel CNC Zwenkbuiger genoem onderscheidt zich met kwaliteit, flexibiliteit, capaciteit en productiviteit. De Dyna-Press is een kleine, servo- elektrische kantbank met een perskracht van ton en een buiglengte van 8mm.


Euromac kantbanken: Euromac FX elektrische kantbanken en buigcellen. Euromac introduceert de FX Ben deze innovatieve ontwikkeling sluit naadloos aan . Een afkantpers of zetbank is een werktuig waarmee men metalen. De perskracht kan mechanisch, hydraulisch, elektrisch of manueel worden gegenereerd.


Overweegt u te investeren in een nieuwe zetbank ? Denk dan eens aan lease als financieringsoplossing.

Leasen bij ABN AMRO Lease werkt snel en eenvoudig . Voordelige hand plooimachine en rolmachine voor hobby of modelbouw. Vinger zetbank voor industrie en ambachtelijk vakwerk verkrijgbaar. Maximale zetcapaciteit over de gehele werkbreedte mm. Omschrijving: SH Zetbank Handmatig klemmen. Kantbank: Kantbanken en Zetbanken kopen tegen ongekend lage prijzen.


Afkantpers Xcite E, elektrische afkantpers, snel, betrouwbaar en lage . Uitermate geschikt voor de kleinere werkplaats. De plaat wordt bij een zetbank geklemd tussen een bovenbalk en een. Er zijn zetbanken op de markt die elektrisch worden bediend en . Plaats vandaag nog uw bod ▻ surplex. Zetbank plooibank gebruikte zetbanken vingerzetbank met voetklemming uit voorraad leverbaar.


Populaire machine in werkplaatsen en bij hobbyisten thuis door . Bij vingerzetbank: stel de vingers in, in verband . Naast de zetbank van meter lengte zijn ook de volgende machine vaak nodig: de. Voor grotere buigbreedtes en dikkere platen is het aan te raden een elektrisch aangedreven zetbanken te gebruiken. Slim en compact ontwerp, zeer mooie kwaliteit en bovendien functies in machine!


Het bovenste gedeelte van de kaak kan eenvoudig . Robuuste stabiele lasconstructie zorgt voor grote stijfheid.

Machine is voorzien van dubbele noodstop. Logemat à Namur, vente et location de matériel pour les professionnels et particuliers pour tous types de travaux et de bricolages. De eenvoudig te bedienen Magnabend zetbank is geschikt voor het zetten van metalen en het. De zetbank is te voorzien van een elektrische achteraanslag. Gelieve in te loggen om prijzen te kunnen raadplegen.


Buigen met een zetbank Soms moet er een metaalplaat worden gebogen. Er zijn verschillende soorten kantbanken: mechanische, pneumatische, hydraulische en servo- elektrische kantbanken. Bij een mechanische kantbank wordt de . De Superflex-vingerzetbanken zijn een nieuwe generatie zetbanken met speciaal gevormde klem- en vouwbalken, voor materialen die omgekeerde richting . Elektrische metalen schaar Schechtl SMT-200. Benoemt en kent de onderdelen en werking van de zetbank. Handnaaimachines, trapnaaimachines en elektrische naaimachines kun je bij.


In goed werkende staat verkerende gebruikte zetbank van Ras. Verhuur van professioneel gereedschap. Bekijk onze specialismen en de daarbij behorende specialistiche vestigingen voor goed advies en demonstraties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts