maandag 11 juni 2018

Bijzettafel rond

Sfeervolle houten, design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI. Bijzettafels koop je eenvoudig online bij bol. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Bekijk en kies jouw favo bijzettafel ! Vaak worden meerdere bijzettafels dan ook als neergezet in plaats van een salontafel.


Makkelijk om bij te schuiven en erg sfeervol!

Leuke ronde bijzettafel set van mangohout en metaal! Deze kleine ronde tafeltjes zijn handig. Ben je op zoek naar een mooie bijzettafel ? Vitra Cork Family bijzettafel rond 31. Wij hebben er altijd een in jouw stijl. Of kies jij eerder voor een paar trendy, ronde bijzettafeltjes die je makkelijk door de.


Verrijk je interieur met een paar bijzettafels. Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw huis.

Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in diverse . Tafeltjes van hout, rotan of metaaldraad. Het assortiment bijzettafeltjes van Xenos is lekker uitgebreid. We hebben vierkante tafeltjes van hout, maar ook ronde. Ruime keuze en de allerscherpste aanbiedingen. Bottle Stool bijzettafeltje met wijnfles houder Pode.


Canna rond bijzettafeltje Leolux. Ook voor andere interieurstijlen zijn er vele mogelijkheden van rond tot . Retro bijzettafel rond diameter 90cm glazen blad. Kan perfect als salontafel gebruikt worden.


Leuk voor in modern interieur indien bijvoorbeel… Prijs o. Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? De tafel heeft een gekruist metalen frame en afmetingen van (diameter)x(hoogte) cm. Materiaal: Mango hout met een frame van zwart gepoedercoat enkel staal.


Op zoek naar een industriële bijzettafel ? Zet hem naast je bank met een mooie bos bloemen erop of gebruik hem als salontafel in combinatie . De Tarifa-collectie van Borek bestaat uit een selectie van verschillende maten tafels, bijzettafels , koffietafels etc. Deze tafels zijn goed te combineren met .

Dedon heeft met Jean-Marie Massaud een top designer in de arm genomen. De Satellite lijn van Dedon is en prachtige strakke doch speelse tafel in de tuin. Troostwijk verkoopt bijzettafel rond voor Bankstellen, salontafels en elektrische boxprings in Nederland. Online veiling van Woonmeubilair en . Dit komt met name door de vormgeving van de zwarte poot onder het. Ronde white wash bijzettafel gemaakt van kwalitatief mahony hout.


De ronde houten bijzettafel wordt tegenwoordig naast functioneel ook veelal gebruikt als eyecatcher van de woonkamer. Klassieke ronde teak houten bijzettafel van Modern Earth. Zeer trendy bijzettafel met unieke vorm.


Deze natuurlijke ronde bijzettafels bestaan uit een teak houten blad met daaronder een stabiele ijzeren voet. Echt een aanwinst voor je interieur! Deze prachtige bijzettafel is gemaakt van bronskleurig metaal en heeft een sierlijke vormgeving. Deze strakke, ronde bijzettafel geeft sfeer aan de werkruimte.


Ideaal voor het plaatsen van kleine kantoorartikelen of decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts