dinsdag 22 mei 2018

Wago lasklem handleiding

Nadien zijn er vele varianten van de lasklem door WAGO geïntroduceer. WAGO heeft voor elke verbinding de juiste oplossing. Een lasklem is een klem waarmee je elektriciteitsdraden aan elkaar verbindt. Lees meer over lasklemmen hoe je een lasklem gebruikt.


De Wago Lasklem is een uiterst compacte, snelle, veilige, veelzijdige lasklem waarmee u elke job in een mum van tijd geklaard heeft.

Een veiligere optie dan kroonsteentjes. Schuif eenvoudig het gestripte lampsnoer in de opening en . Een variant op de normale lasklem is de hersluitbare klem van WAGO (namelijk de WAGO 2en – sinds kort – ook de WAGO 221). Met deze Wago Lasklem polig kunt u gemakkelijk kabels met elkaar verbinden.


Wordt geleverd in zakjes met stuks. Zie hier een korte video hoe een lasklem werkt. Met een normale lasklem hoor je de isolatie 11mm af te strippen(zonder de kabel in te kerven!) en in de klem te duwen.


Lasklem met ingangen nodig voor jouw elektrische verbindingen?

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor lasklemmen aanbied. Klik hier om een volledige handleiding te downloaden. Doos met stuks, ook per te bestellen. Wil je meerdere snoeren uit één lichtpunt laten komen? Snoerboer helpt je met deze wago lasklem.


En als je de stappen in deze handleiding volgt dan zul je merken dat het eigenlijk best. Helaas hebben wij niets gevonden voor WAGO Lasklem Flexibel- - Massief- 0-mm. Wago , minimale ruimte, maximale werking. De Compact lasklem van WAGO is ruim kleiner dan de originele lasklem. Wago montagesnoer lasklem 5-v, 5-stuks.


Met lasklemmen, kroonstenen, verbindingsklemmen van GAMMA kun je elektradraden met elkaar verbinden. Ik had een paar van die wago lasklemmetjes gekocht omdat ik wat. Twee montageplaatsen voor 2-voudige Wago compact- lasklem op de bodem van de behuizing. Klemt tot gestripte, fijndradige geleiders van tot 0mm², één- of meerdradige geleiders . De afstanden staan normaal gesproken in de handleiding.


Ik heb daarvoor gebruik gemaakt van de kleine WAGO lasklem voor draaden.

Wago Quik Connect lasklem aanbevolen. Normale lasklemmen of schroefklemmen niet toepassen i. Geschikt voor Kabeldiameter: 18-0mm, Grijs,. Sotin pH-indicator-staafjes Wago COMPACT lasklem serie 221voor 3. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing (één A-4tje in drie talen) lijkt . Die heb ik geinstalleerd zoals aangegeven in de handleiding van de. Aantal polen: Transparant, Oranje (50st).


LASKLEM HERSLUITBAAR WAGO Maximale doorsnede massief en flexibel mmð. Nieuw in behuizing - handleiding - bevestigingsschroeven. De WAGO 2serie is – net als de 2serie – voorzien van CAGE CLAMP- technologie. Je kunt de lasklem hiermee eenvoudig zonder gereedschap openen . Wago lasklem met hendel transparant 2-voudig 14-4mm 221.


Wago Tweevoudige Verbindingsklemmen - x soepele draad - stuks. Lett og stivt Tubeless Ready forhjul med 22. Individueel combineerbare doorsneden van tot mm². Verbindklem voor draden met een omvang van 5mm² tot 6mm² soepel en massief.


Met zijn compacte behuzing is de Wago 7lasklem uiterst geschikt voor het maken van verbindingen in kleine en moeilijk toegankelijke ruimtes. Besparingspotentieel: Extrainformatie: Met Nederlandse handleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts