dinsdag 8 mei 2018

Automatische striptang

Met deze automatisch striptang verwijder je eenvoudig het isolatiemateriaal rondom de elektriciteitsdraad. Mechanisme voor spelingbijstelling, uitgedacht voor . De Skandia automatische striptang , professioneel model, is speciaal bedoeld voor elektro-installatietechniek en het strippen (isolatiemateriaal verwijderen) van . Standaard compact gereedschap voor zeer aantrekkelijke prijs voor alle kabels en standaard isolaties. Voor enkeldradige, meerdradige geleiders en fijne .

Bestel een automatische striptang voor het strippen van diverse kabels bij Kniptang. Stanley Fatmax automatische striptang. Uitvoering:van slagvaste kunststof, de messen passen zich automatisch aan de kabel-Ø aan.


Uitvoering:behuizing van stroeve, glasvezelversterkte kunststof, de messen passen zich automatisch aan de kabel-Ø aan. Jokari Super Plus automatische striptang. Automatische striptang koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade.


Voor felxibele en massieve kabels van tot mm².

Deze automatische striptang voor kabels helpt u om het uiteinde van stroomkabels en elektriciteitskabels snel en efficiënt te verwijderen. Kenmerkenvoor alle flexibele of stevige standaardkabels met een diameter van 0. Efficiënte, automatische knip- en striptang van het merk Perel. Deze tang is zeer veilig, snel en eenvoudig in gebruik. De tang stript draad van tot mm2.


Met deze professionele, automatische striptang verwijder je eenvoudig isolatiemateriaal rondom elektriciteitsdraden, zonder de draad te beschadigen. Productomschrijving: Combinatie van functies: snijden en strippen. Meer info op de website van de leverancier.


Om alle enkele draden met een doorsnede van taot mmte strippen. Het aftastsysteem stelt zich automatisch op de doorsnede van de draad in. Velleman VTSTRIPautomatische striptang. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar.


Volledig automatische instelling op verschillende isolatiedikten. Het is niet meer nodig zelf fijne afstellingen te maken om de . Kaakactie voorkomt het breken of snijden de fijnste draden.

Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. Ontdek ons ruime aanbod van Striptangen. Bekijk ons assortiment automatische striptang (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Met haar ergonomische striptang biedt Wiha een multifunctioneel gereedschap om . Winkel in Elektronica-onderdelen met een ruim assortiment van meer dan 62.


Description du produit: Professional or DIY use. Met instelbare afstriplengte 5-mm en een draadsnijder voor kernen 0-mm. Forum automatische - striptang voor kabel 08-6qmm.


De mesinzetstukken zijn eenvoudig te . V-shaped cutting blade for stripping of rigid or . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Voor het fijnere spul meestal een . Het Facom assortiment tangen kan natuurlijk niet zonder een automatische kniptang. Omschrijving : - Klemmen voor voorgeïsoleerde kabelschoenen: tot mm². Klemmen voor gestripte kabelschoenen: tot mm² en tot mm² . STRIPTANG VOOR SOLAR EN FOTOVOLTAÏSCHE KABELS 1. De striptang heeft een lengte stop en een . Instapmodel automatische striptang van kunststof voor incidenteel thuisgebruik.


Knipex Striptang automatische regeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts