vrijdag 28 april 2017

Jerrycan kraantje

L kunststof jerrycan met tap kraantje voor water en andere levensmiddelen. Gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit food grade HDPE. Voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje voor . Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat. Kraan groot voor jerrycan liter cans.


Deze witte, kunststof jerrycan met kraantje van Carpoint heeft een inhoud van 20l en is geschikt voor water.

De jerrycan is niet geschikt voor benzine! Vind jerrycan kraantje op Marktplaats. Jerrycan met kraantje 10l kunststof. De Travellife jerrycan met tapkraan liter heeft een handige draagbeugel.


Verplaatsen van deze grote Travellife jerrykan is dus eenvoudig, ideaal voor op de . Kraantje jerrycan om te gebruiken voor het makkelijk handelen bij een jerrycan. Een jerrycan nodig voor op de camping? Neem snel een kijkje bij de Kampeermarkt.


Wij bieden jerrycans in verschillende soorten en maten aan.

JERRYCAN OP WIELEN 50L MET KRAANTJE. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Nooit voor iets anders gebruikt, en nu te koop . Deze kraan is een handig opzetstuk, waarmee je snel een eenvoudig je tank bijvult.


ForuIk ben al een hele tijd op zoek naar een kleine jerrycan met een kraantje , een van liter en geen opvouwbare, wie o wie weet waar . Los kraantje geschikt voor drinkwater. Opvouwbare jerrycan met handig kraantje. Deze jerrycan neemt weinig ruimte in maar heeft een grote inhoud. Het kraantje zorgt voor een eenvoudige water . Watercontainer met grote vulopening en geïntegreerd draaibaar kraantje.


Een zeer stevige jerrycan met kraantje. Eenvoudig in gebruik door het stevige handvat, de schroefdop en het kraantje om te tappen. Het is voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje. Een beschadigd of kapot onderdeel van een jerrycan betekent niet direct een nieuwe.


Er zijn vele accessoires beschikbaar om bijvoorbeeld de dop of kraantje. Aan de onderzijde uitgerust met een, door een stop afgesloten, schroefdraad voor een optioneel verkrijgbare kraan. Hygiëne trekking flexibele jerrycan liter.


Ontworpen voor: transport en opslag van water op de.

Voor extra gemak is deze opvouwbare jerrycan voorzien van een watertap met kraantje en een hengsel. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze de . Bekijk alle product informatie hier! Pakken water bederven ook en dan moet je er erg veel hebben. Eventueel een reinigingspilletje erin.


Afmetingen:Hoogte: cmDiameter: cmGewicht: 1. Dental One levert medische apparatuur en medische instrumenten. Opbouwbare jerrycan met handig kraantje. EDA jerrycan van superieure kwaliteit met kraan en ontluchtingsdop.


Helaas red je het niet, hoe handig is het om dan een gevulde jerrycan met een trechter in de auto te hebben zodat je het laatste stuk van de reis kunt voortzetten. Een opvouwbare jerrycan is ideaal om mee te nemen op vakantie. Leeg neemt de jerrycan een minieme ruimte in . Pressol jerrycan met kraan diverse maten.


Maar ook hebben we ze met tuit of al met een handig kraantje er op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts