vrijdag 7 april 2017

Airpress tacker

De tacker is geschikt voor minibrads tot maximaal millimeter en nieten van millimeter. Wil jij zowel nieten als nagels kunnen bevestigen in hout, plaatmateriaal of aluminium? Vind tacker airpress op Marktplaats. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze combi tacker van Aipress is uit voorraad leverbaar bij uw specialist BTN de Haas te Groningen! Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Conditie: Gebruikt Garantie: Geen . AIRPRESS levert een uitgebreide lijn compressoren zodat praktisch iedere gebruiker er een. Bestel online bij De Boer Drachten! Ontdek ons ruime aanbod van Nagelmachines. Met een spijkerpistool, ook wel tacker genoem bevestigt u makkelijk en snel verschillende grote en zware materialen aan elkaar. Deze tacker is geschikt voor compressoren van 230V en 400V.


Hij maakt gebruik van maximaal 1nagels van het type minibrads met een lengte van. Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Tacker : Type brads tot millimeter. Het kunnen aansluiten van uw luchtgereedschap of assecoires op een compressor geschiedt met behulp van slangen en snelkoppelingen. Airpress staat bekend om haar innovatieve producten.


Heb je net een tacker of nietpistool aangeschaft, dan kan je hier alle refills vinden die je nodig hebt om je klusprojecten tot in de puntjes uit te voeren. Nedveiling, de online Partijen en Faillissementen veiling. By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to improve your online experience and offer you all the features of purchase.


Speciaal voor de meubelstoffeerder verkopen wij stoffeernieten. Deze nieten passen op de stoffeertackers die we ook in ons assortiment . Handelsonderneming Jan Evert Klaucke . Dat wil zeggen dat er Brads en nieten mee geschoten. Nieten type koopt u eenvoudig en snel op Tackerplein.


Profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service. View all machines and materials of this brand in our offer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts