vrijdag 17 februari 2017

Kettler driewieler toptrike air

Kettler Toptrike Air Meisje - Driewieler. Dit fietsje is geschikt voor kinderen van twee tot vijf jaar. Drie wielen, twee pedalen en een stuur en rijden maar! De eerste driewieler Toptrike Air Girl is goed voor de zelfstandigheid van de kleine fietser van tot jaar . KETTLER Driewieler Toptrike AIR GIRL pinkorblue. Het hoogwaardige frame is stabiel en veilig.


Het is viervoudig verstelbaar en kan zo ideaal aan de . Deze stoere rode driewieler is geschikt voor kids vanaf jaar. Groeit met uw kindje mee in stappen. Deze mooie driewieler met kantelbeveiliging door een laag . Gratis verzenden en dag levertijd.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De Toptrike air Girl is een hoogwaardige driewieler waarmee kinderen snel vertrouwen krijgen in hun eigen vaardigheden. Wij leveren alle modellen in dag met volledige garantie en service.


Op eenvoudige wijze leren de kleintjes hun motorische vaardigheden. DRIEWIELER INCH ZILVER/BLAUW MET DUWSTANG In winkelwagen. Veel rijplezier op drie wielen met de Toptrike Air Boy.


De driewieler effent het pad op weg naar mobiliteit. Al spelend nemen de motorische functies toe en wordt . Zeer goede en stevige driewieler waar ons dochtertje al veel plezier aan beleefde. Onze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van. De beste tweedehands kettler toptrike air resultaten.


Op 5-9-20hadden we advertenties. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts