maandag 23 januari 2017

Slijtstrip trap

Gladde trap treden zijn oorzaak van veel ongelukken in huis. Maak de traptreden anti slip met een slijtstrip. Slijtstrippen zijn leverbaar in diverse modellen, . Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen.


In de trap die bij ons naar het dakterras gaat heb ik infrees trapstrips in de treden gemaakt.

De trapstrip is een rubber strip in de vorm van een T. We helpen u met de juiste keuze trap en staan altijd klaar met advies. U betaald pas als u 1 tevreden bent. Een gelakte mahonie trap met dubbele slijtstrip.


Leuningen kantig en meelopend met de boom. Balustrades en hekken zijn uitgevoerd met een platte baluster. Hier ziet u een open onderkwart trap uitgevoerd in yellow poplar.


Veel mensen vinden een antislip slijtstrip rubber niet mooi.

Kunststof infrees trapstrip voor hardhouten trappen. Afmeting: dikte mm, hoogte mm, antislipprofiel mm. Geschikt als slijtstrip en trapkant. Uw nieuwe trap is dichterbij dan u denkt.


Uw gestoffeerde trap is versleten en u wilt deze weer opgeknapt hebben? Een vraag die we vaak krijgen is de volgende: Is een slijtstrip of antislip strip verplicht in mijn trap ? In deze video proberen wij een beter beeld te geven van onze anti slip rubber strip, zoals materiaal en. De strips hebben een T- profiel en zijn aan de bovenzijde 12mm breed. Onze vuren trappen worden gemaakt van eerste klas materialen.


Specificatie van onze trappen:Bomen zijn mm. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Met roestvrijstalen trapstrips kiest u voor luxe en veiligheid op de trap.


Een bijzonder trap met witgeschilderde paneelbomen en de treden bekleed met zwart tapijt dat doorloopt op de. Beuken design trap met RVS slijtstrip. Voordelige zelf inbouw getrapte trap met een onderhoek van graden,.


De Vries Trappen descrubrió este Pin.

Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Deze eiken open trap met kwartslag onderin is blank afgelakt en voorzien van hekwerk op. Elke traptrede is hier voorzien van een dubbele rubberen slijtstrip. De trap en traphek krijgt een watergedragen primer en word afgelakt met watergedragen lak op kleur daarna komt er aluminium slijtstrip op de trap.


Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. VG-IT-stuks Treden van de trap voorzien van stuks slijtstrip per trede. Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap ? RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Montage van Infreesprofiel in trap.


Helaas hebben wij niets gevonden voor Aluminium slijtstrip 40mm 200cm. Hardhouten Merbau trap met slijtstrip. Dichte hardhouten trap met slijtstrip.


Geen probleem, want GAMMA heeft een breed assortiment met strips van verschillende maten. Slijtprofiel voor trap - en onderdorpel. POSITIE BALUSTRADE (hekwerk op de trap ). SLIJTSTRIP : per trede per trede geen.


Ander model trap : Boomtype: Selecteer een boomtype. Afwerking trap : Houtsoort: Selecteer een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts