dinsdag 17 januari 2017

Scrapwood tafel

Een unieke tafel gemaakt van oude planken. Deze lage tafels worden gebruikt in de Indiase huizen als diner tafel , bijzettafel. Poten worden er los bijgeleverd in pakket.


Helaas hebben wij niets gevonden voor Scrap Wood - Dutch Design Chair. De Rio L salontafel van het merk Woood is een strakke tafel met houten tafelblad.

Deze scrapwood eettafel is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Industriële Tafel scrapwood In div. Jul 1x industriële tafel scrapwood , afmetigen 300x100xcm. Robuuste tafel onderstel gietijzer verstelbaar.


Met de originele oude verf er nog op Elke tafel is uniek van kleur. This Pin was discovered by Zeke Wilhite. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


De tafel is het middelpunt van elk huishouden, hier word alles besproken en zit je gezellig bij elkaar.

Oct 1x scrapwood eettafel afmetingen: 180x90x78cm. Conditie: Nieuw BVA Auctions is het online veilinghuis van Nederland en België met meer . Unieke ontwerpen inonze showroom in Weert van Eettafel tot Salontafel en natuurlijk ook maatwerk als u speciale wensen heeft. Eetkamertafel rechthoekig scrapwood.


Dit kleurrijke hout zorgt voor sfeer en k. Met mogelijkheid om de poten ook verder onder de tafel te plaatsen. Vanwege het gebruik van scrapwood waarbij de kleuren op elke plank anders zijn, is elke tafel uniek. Otentic scrapwood tafel 200×1cm. Deze tafel is in diverse afmetingen.


Eettafel handgemaakt van scrapwood uit India zoals, oude deuren , kozijnen, vissersbootjes enz. Hoge side table of wandtafel, handgemaakt van gerecycled hout uit oude huizen uit India, deze tafel is ook stoer op wielen als bartafel! Hout dat afkomstig is uit sloophuizen in India. Wanneer wij aan een nieuw internetproject beginnen, gebruiken we bij voorkeur de meest geschikte . Scrapwood dienblad van Eco Collection. Stoere stoel met zitting van sloophout.


Bijpassende scrapwood tafel is ook te verkrijgen op onze site.

Het hout heeft nog de originele oude verf erop. Diverse stijlen zoals vintage, retro, scrapwood en botenhout,zijn te zien in de showroom. Een stoer bureau, prachtige sidetable of een praktische kleine tafel.


Eten van een tafel gemaakt van hout van voormalig vissersbootjes van Bali. Salontafels van steigerhout en teak tafeltjes, lage tafels met een tafelblad van gehard. Deze eettafel behoort duidelijk niet tot de . Geef een reactie Reactie annuleren.


Maalsteen Tafel Sky Blue Distressed. Deze kleine bijzettafel van One World Interiors is gemaakt van gerecycled hout. Dit kindertafeltje is gemaakt door ambachtslieden uit Jodhpur in het noorden van India.


Niet alleen alles óp de tafel is mooi maar óók de ECO scrapwood - tafel zelf. The one shown here is the table in a pale lacquered scrapwood (sealed) version. The T-poottafel in scrapwood oval is available in diverse sizes.


Afmetingen 300x1voorzien van bijpassend bankje. De Eco Collection scrapwood collectie is gemaakt door ambachtslieden in het noorden van India, vanwege het gebruik van scrapwood waarbij de kleuren op. ECO Collection is importeur van Fair Trade lifestyle producten gecertificeerd door de WFTO (World Fair Trade Organization).


Betonnen Blad Storten Voor Tafel en Keukenblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts