donderdag 15 december 2016

Kabeldoorvoerdop

Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Multi Meubel vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Breng uw kabels centraal door onder het werkblad. Zoekt u een kabeldoorvoer dop voor uw electrakabels?


Professionele kabeldoorvoerdop in diameter van cm. Leverbaar in de kleuren zwart, wit of aluminium.

Kabeldoorvoerdop in kunststof om uw kabels door het bureaublad te leiden. Wordt u ook gek van die kabel-spaghetti? Wij hebben alles voor goed kabelmanagement!


Vertel ons wat u wilt en u krijgt een aanbieding specifiek voor u! Uw werkplek kabelmanagent op orde met deze kabeldoorvoerdop. Kunststof 3-delig, Uit voorraad leverbaar in . Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland. In het midden geplaatst in het bovenblad Ten behoeve van de doorvoer van uw kabels door het bureaublad van monitor naar desktop Kleur zwart Gemonteerd .

Met deze kabeldoorvoerdop kunt u kabels eenvoudig via één punt naar de onderzijde van het bureau leiden. Er wordt een opening in uw bureau, tafel of kast . Eenvoudige montage in het werkblad. Kabels kunnen op een eenvoudige manier door het blad worden geleid. Haalt kabels uit het zicht van de . Boorgat of 80mm, 3-delig in de kleuren zwart, wit , lichtgrijs en zilver leverbaar.


Levertijd: Uit voorraad leverbaar en zo snel mogelijk bij u thuis . Gemakkelijk te plaatsen in uw eigen bureau. Heb je vragen of wil je meer weten over dit product? Bekijk alle product informatie hier!


De kabeldoorvoer doppen hebben een makkelijk toegankelijke opening t. Hier vind u alles om uw kabels netjes weg te werken. Dop voor in het midden vann het bovenblad Ten behoeve van de doorvoer van uw kabels door het bureaublad Standaard in het blad meegeleverd bij bestelling. BCI is uw partner en totaalleverancier voor primair onderwijs, kinderopvang, voortgezet onderwijs, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en welzijnsector. Wilt u uw kabels netjes door het bureau wegwerken? Werk dit af met de kabeldoorvoerdop van DMF.


Al uw losse kabels kunt u hier door geleiden.

Topcentre kan er eenvoudig uit (en weer in) om stekkers door . Ons advies: Met deze doorvoerdop heb je een nette manier om je kabels door het blad te voeren. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Ideaal voor het netjes wegwerken van de diverse kabels. Deze kabeldoorvoerdoppen zijn te leveren in.


In zwart en aluminium kleur leverbaar. RVS lookboormaat mmdekselmaat mm. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. Kabeldoovoerdop in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Meerprijs per paneel uitgevoerd met Knopen en lijnen € 60. Daarnaast is er keuze uit twee kleuren! Kies voor een ergonomisch bureau van Huislijn. DEKAS kantoorservice levert vanuit eigen voorraad.


Direct uit voorraad leverbaar en gratis . Een groot assortiment kunststof kabeldoorvoerdozen of bladdoorvoeren. Hiermee werkt u uw bureau netjes af met multifunctionele kabeldoorvoeren. Ideaal als je een computerop een bureau wilt plaatsen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts