woensdag 28 december 2016

Heineken tapje 4 liter gebruiksaanwijzing

Plaats de tube in de tap en zorg ervoor dat u een klik hoort, zodat. Bekijk en download hier de handleiding van Krups BEERTENDER BBiertap. Download hier gratis uw Krups BEERTENDER Bhandleiding.


Koelen tot thermometer blauw is -7° C. Deze handleiding geeft u aanwijzingen over het gebruik van de Cooltap en de. O Tap één glas per keer, de Cooltap is niet geschikt om volcontinu te tappen. De kleintjes doen het iets beter: het TapVat en het Tapje. I know, the product is old news, but I thought I. Ik zie inmiddels ook het liter Tapvat weer overal in de winkel, deze was een paar jaar geleden ingeruild voor het plastic liter Tapje.


Maar als je handleiding er de eerste keer direct bij pakt is het geen probleem. Als de temperatuur van het bier in het vat goed koud is, dan is de tap kwaliteit van alle . Hier mijn ervaring met het Tapvat van heineken. Oke dat is met een liter vat ook dus het zal wel goed komen met dat speciaal ontworpen . Gratis bezorging bij op di,wo,do,zavanaf sep. Tapsysteem fust ( heineken ) liter voor thuisgebruik. Bewaar deze handleiding zorgvuldig en laat hem ook lezen door.


Zie typeplaatje op achterzijde apparaat. Breng componenten die onder spanning staan nooit in con. Tender tap schoon om de kwaliteit van het bier te beschermen. Tapcapaciteit tot liter per uur. Alleen het aansluiten moet je even zelf ondervinden, als je het volgens de handleiding doet dan spuit het bier door je keuken heen.


Choose a language for displaying the instructions and user manuals: English ( United States), English. Bij DekaMarkt vind je voor iedere gelegenheid het geschikte drankje! Perfecte biertap, stil in gelui makkkelijk te reinigen en door tap systeem altijd schoon.


Ontdek ons verhaal, maak kennis met onze producten en doe mee met de laatste acties. In de handleiding gaat men al bij voorbaat uit dat je extra patronen nodig KUNT hebben. Beertender vaatjes voor……… hoewel de prijs niet bepalend is. U kunt de RVS pinnen op de hoeken van de tap verwisselen met de RVS toog,.


Gebruiksaanwijzing : De bar op een. U krijgt alles compleet geleverd met gebruiksaanwijzing , dus kan nooit mislukken ! Heineken Litre Beer kegs or similar kegs that utilises an. Met een gemiddelde van ,liter water per liter product zit. Verontrustende berichten gehoord bij de Slijter.


Algemene informatie Het BeerTender systeem is ontworpen om thuis te. Plaats na gebruik de tap van het BeerTender fust en de bierslang terug op het fust. Hoe te werken met KeyKeg fusten gebruikers handleiding Slimline 1 2 liter.


Stevige gripring om verantwoord te tillen KeyKeg fitting KeyKeg Slimline 1. Lang houdbaar aan de tap , aangesloten meerdere weken Leeg te tappen tot . Je kunt ook tapkranen met een biermerk kopen om je tap er professioneel te laten uitzien. Het toestel wordt geleverd met een handleiding. Voor vertrek gaan vier gekoelde plastic biervaten van liter het vliegtuig in en tests.


Maar ………………je zit natuurlijk altijd met een beetje tap verlies en dat is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts