vrijdag 26 augustus 2016

Tangen soorten

Er zijn veel soorten tangen voor diverse klussen. Welke tangen vind je bij GAMMA en wat kun je er mee doen? En waar moet je op letten als je een tang koopt?


Zo zijn er tangen waarmee men bijvoorbeeld iets kan vastgrijpen, kan . Voor 22:bestel morgen jouw kniptang in huis!

Als professional heb je dan ook nood aan geschikt materiaal voor je specifieke taak. De universele tang is een niet- verspanend gereedschap en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Handig overzichtje van alle soorten tangen die essentieel zijn voor al je klussen. Een tang mag niet ontbreken in elke gereedschapskist.


In onze webshop vind je onder andere de volgende soorten tangen. Als klusser zal je regelmatig een tang moeten gebruiken om karweien uit te voeren. We onderscheiden volgende soorten tangen : . Tangen hebben verschillende functies zoals knippen, klemmen of strippen.

Vind de tang die bij jou past in ons uitgebreide assortiment. Tangen zijn onmisbaar in elke gereedschapskist. Voor elke klus gebruik je een ander soort tang. Informatie over handgereedschap: een tang mag in geen enkele gereedschapskist ontbreken! Je vindt ze in vele soorten en maten.


Combinatietang Een combinatietang heeft functies. Gebruik de tang bij: buigen knippen monteren. Tangen in dieverse soorten en maten zoals een knijptang, moniertang, kniptang,waterpomptang,punttang, striptang, geisoleerd en ongeisoleerd.


In dit boek behandelen we vijf soorten tangconstructies. Tangen : soorten vering en constructie Opgelegde tang met bufferveer. Omdat de vraagstelling te weinig specifiek was gaven de respondenten benamingen van diverse soorten tangen die elk één of meer funkties kunnen hebben. Tangen worden veelvuldig gebruikt in de techniek.


Wij hebben diverse soorten tangen van verschillende merken zoals BGS, Mannesmann en Facom in de webshop! Van een complete set borgveertangen tot een . SP Tools - Nautic line - diverse soorten tangen. Professioneel gereedschap voor de nautische vakman en de veeleisende doe-het-zelver.

Let wel op dat je geen tang koopt alleen voor zachte materialen. Als je dan een keer een harde draad doorknipt, zullen de snijvlakken . Het ruime assortiment tangen bestaan uit oliefiltertangen, borgveertangen, . PLIERS - KNIPEX, the leading pliers specialist - High Performance Pliers with complete Online-Catalogue, Pliers-ABC! Tangen , je hebt ze in ontstellend veel soorten en maten.


Ze luisteren namen als revolverponstang, ankerbuigtang of kabelschoentang. Een voorbeeld van een tang is bijvoorbeeld de waterpomptang, uitermate geschikt voor monteren, vastklemmen en grijpen en . Naast een tang vind u op onze site ook nog 170. De bekendste soorten zijn de combinatietang en de waterpomptang. Tangenset 4-delig, gemaakt van zwart gepolijst werktuigstaal. Iedere tang heeft componenten grepen met afgleidbeveiliging voor optimale grip en veiligheid.


Tangen van deze soort , wier armen zich niet aan het slot kruisen. Product Pakket › Gereedschappen › Tangen. Extra klein, extra groot òf gewoon omdat er stuk is.


Bestelformulier Terug naar overzicht. Wij kunnen alle mogelijke tangen leveren van Mannesmann, Midlock, Stahlwille en Sonic. Een assortiment met verschillende soorten tangen voor het knippen van verschillende soorten en maten kabel of voor het persen van kabelschoenen door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts