woensdag 9 maart 2016

Tefal snelkookpan sensor

Ik heb een snelkookpan van tefal sensor , Nou heb mijn kleinkind het stoomventiel kwijt gemaakt,kan ik die ook los bestellen? JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL SENSOR te teleladen. Gebruik van het stoomventiel (model Sensor ) De Sensor snelkookpan is . Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan . Bestel goedkope aanbiedingen online! Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Geschikt voor, Sensor RVS snelkookpan. Nette rvs tefal snelkookpan met sensor , 5l. Een paar keer gebruikt , is niet mijn ding. Was dat Authentique, Clipso, Delicio, Optima- Sensor -Kwisto of nog . Komt je snelkookpan maar niet onder druk te staan? Of ontsnapt er stoom langs de deksel?


Controleer dan eerst of de rubberen ring wel goed geplaatst is. Op de voorzijde van de verpakking stond te lezen dat de ring geschikt was voor ons type snelkookpan , en op de ommezijde stond dat. Hermetische sluiting, voor een veilig kookproces en het behoud van de smaken.


Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan L. Hoogeveen, Jan, Kook sneller - tips en recepten voor uw snelkookpan , Elsevier, softcover, 197 ill, 144p, zeldzaam, € 1 manus. De traditionele snelkookpan voor wat betreft het openen, een combinatie van doelmatigheid en plaatsbesparing. Snel koken, gezond eten voor meerdere mensen.


Stampotten, (stoof)vlees of soepen. BK Snelkookpan - ø cm - effectief 4. Afdichtingsrubber, Ring rondom snelkookpan , Sensor Kwisto, Safe 2. Zoek een accessoires snelkookpan via de filters in de linkerkolom. Wil je accessoires snelkookpan vergelijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts