maandag 29 februari 2016

Werkbankslijpmachine creusen

Robuuste machine voor de professionele gebruiker. Thermische beveiliging en schakelaar met . Te koop: werkbank slijpmachine van het merk creusen in goed werkende staat met nette. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Toepassingsgebie - Geschikt voor vakman en veeleisende doe-het-zelver.


Voordelen, - Een krachtige slijpmachine met een groot . Standaard voor haakse slijper met slijpschijf-Ø 1mm en 1mm. Ideaal voor het doorslijpen van staal, metaal, profielen, kokers en buizen. Slijphulpstukset tbv werkbankslijpmachine , 4-delig.


Krachtige trillingsarme slijpmachine met groot vermogen, voor professioneel gebruik. Voor het slijpen van brede gereedschappen, zoals beitels en verfkrabbers. GAMMA verkoopt verschillende soorten slijpmachines: werkbankslijpmachines , haakse slijpers en polijstmachines. Welke eigenschappen horen bij deze . Tip: bekijk onze top beste Bankslijpmachines. Creusen werkbank slijpmachine , 230V, v. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Twee standaard modellen met slijpschijven respectievelijk diameter 150 . Conische doorn voor lappenschijf op werkbankslijpmachine. Tweedehands aanbod voor creusen slijpmachine. Om snel, veilig en plezierig te werken is scherp en goed gereedschap nodig.


CREUSEN Oogbeschermglas 9000SERIE 7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts